Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Epe baataraa
3-2-2-3 Youth Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn speelt de bal door. Klungelig pakt Holmes de bal. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 1:0

6e minuut.
Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng passt de bal in één keer door. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bronger rent richting de bal. Zygert onderschept slim de pass. Zygert probeert naar een medespeler te passen. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 2:0

11e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. de Goey met een sublieme pass. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 2:1

14e minuut.
Kezman heeft problemen om de bal te vangen. Łata rent richting de bal. Łata passt de bal zonder na te denken. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Rygielski geeft een hoge lob. Holmes heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 3:1

16e minuut.
Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes rent richting de bal. Balkestein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holmes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holmes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 4:1

19e minuut.
van Geel rent richting de bal. Parzonka begaat een overtreding. van Geel raakt geblesseerd tijdens het duel. van Geel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Horta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals rent richting de bal. Mijnals schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 4:2

20e minuut.
Łata passt de bal in één keer door. Rygielski speelt de bal door. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 5:2

24e minuut.
Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata met een sublieme pass. Klungelig pakt Holmes de bal. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Łata geeft een hoge lob. Stekelenburg kopt de bal weg. Rygielski met een sublieme pass. Daar is Huy Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 6:2

26e minuut.
Łata rent richting de bal. Łata passt de bal met de wreef. Huy Tuấn rent richting de bal. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Burgutin verovert de bal door een tackle van achteren. Burgutin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pot de bal. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng passt de bal zonder na te denken. Daar is Bronger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 7:2

38e minuut.
Holmes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siedłowski komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft een hoge lob. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng schiet op doel. Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 8:2

43e minuut.
Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta kan de bal niet met de borst controleren. Horta geeft een lange en hoge pass. Phú Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 18%, baataraa 82%.
FC Epe - baataraa 8:2

47e minuut.
Huy Tuấn met een sublieme pass. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata probeert naar een medespeler te passen. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski schiet op doel. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 9:2

50e minuut.
Burgutin geeft een hoge lob. van Geel kopt de bal weg. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 10:2

51e minuut.
Phú Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hưng met een sublieme pass. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siedłowski draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski schiet op doel. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 11:2

54e minuut.
Bogdan is nu in balbezit. Bogdan passt de bal zonder na te denken. Zygert rent richting de bal. Zygert geeft de bal voor. Huy Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zygert met de inworp. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski geeft een hoge lob. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Troupée trapt de bal weg van het doel. Burgutin kopt de bal weg. Daar is Rygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygielski geeft een hoge lob. Huy Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Phú Hưng probeert de bal aan de voet te houden. Łata kopt de bal weg. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - baataraa 12:2

83e minuut.
Łata rent richting de bal. Łata passt de bal in één keer door. Siedłowski rent richting de bal. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Balkestein geeft de bal voor. Inworp. Burgutin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phú Hưng kan de bal niet met de borst controleren. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Burgutin is nu in balbezit. Burgutin speelt de bal door. Stekelenburg heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 15%, baataraa 85%.
FC Epe - baataraa 12:2