Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Street F.C. SUUKIES
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Heijnen passt de bal met de wreef. Koppers met een sublieme pass. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bosselaar kopt de bal weg. van Balen rent richting de bal. van Dieren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Dieren is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Koenders is nu in balbezit. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Koppers is nu in balbezit. Koppers geeft een hoge lob. Hoogma kopt de bal weg. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hoogma probeert naar een medespeler te passen. van Hofwegen rent richting de bal. van Hofwegen speelt de bal door. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - F.C. SUUKIES 0:1

40e minuut.
Colombini geeft een lange en hoge pass. Inworp. van Deinsen met de inworp. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 68%, F.C. SUUKIES 32%.
FC Street - F.C. SUUKIES 0:1

53e minuut.
Roy rent richting de bal. Oostrom speelt de bal door. Koenders rent richting de bal. Koenders geeft een hoge lob. Colombini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Hoogma probeert naar een medespeler te passen. van Hofwegen is nu in balbezit. van Hofwegen met een sublieme pass. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - F.C. SUUKIES 0:2

65e minuut.
Heerkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerkes passt de bal met de wreef. Koenders heeft problemen om de bal te vangen. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Oostrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostrom geeft een lange en hoge pass. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Zwieten is nu in balbezit. van Zwieten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoogma speelt de bal door. van Balen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers begaat een overtreding. Koppers krijgt een gele kaart.

87e minuut.
van Zwieten passt de bal zonder na te denken. Hoogma rent richting de bal. Hoogma met een sublieme pass. Oostrom rent richting de bal. Oostrom geeft een lange en hoge pass. Veldmate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Hoogma rent richting de bal. Roy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoogma roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hoogma kan niet meer verder spelen. van der Vaart komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 53%, F.C. SUUKIES 47%.
FC Street - F.C. SUUKIES 0:2