Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall Tommie Forever
vdt Tactiek Fiet
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Pérez Riverol passt de bal met de wreef. Pikulec speelt de bal door. Haase is nu in balbezit. Haase geeft de bal voor. Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. Zlatanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell geeft een hoge lob. Beketov kopt de bal weg. Haase bereikt de bal nog maar net als eerste. Haase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daudziņš is nu in balbezit. Pérez Riverol rent richting de bal. Daudziņš begaat een overtreding. Daudziņš krijgt een gele kaart. Pérez Riverol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Zlatanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Beketov geeft een hoge lob. Cadet rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een lange en hoge pass. Okorski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pérez Riverol geeft een hoge lob. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Haase onderschept slim de pass. Haase passt de bal zonder na te denken. Okorski rent richting de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ... Zlatanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - Tommie Forever 1:0

38e minuut.
Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez passt de bal zonder na te denken. Haase rent richting de bal. Haase haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Haase rent richting de bal. Met opzet legt Cassanego zijn tegenspeler op de grond. Cassanego krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Klamer geeft de bal voor. Inworp. Castaño Gutiérrez met een snelle inworp. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millwall - Tommie Forever 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 48%, Tommie Forever 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall - Tommie Forever 1:1

50e minuut.
Pérez Riverol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sforza is nu in balbezit. Haase onderschept slim de pass. Haase geeft de bal voor. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - Tommie Forever 2:1

53e minuut.
Cassanego is nu in balbezit. Cassanego geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ailin de bal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millwall - Tommie Forever 2:2

68e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Sforza is nu in balbezit. Sforza speelt de bal door. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Haase rent richting de bal. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwell de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vanzini passt de bal in één keer door. Haase is nu in balbezit. Haase passt de bal zonder na te denken. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel. Zlatanovski bokst de bal weg.

84e minuut.
Mila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Riverol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haase is nu in balbezit. Haase geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Beketov verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov geeft de bal voor. Manea rent richting de bal. Okorski verovert de bal door een tackle van achteren. Okorski draait met de bal, schiet en ... Zlatanovski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 45%, Tommie Forever 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall - Tommie Forever 2:2