Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever Millwall
Fiet Tactiek vdt
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 54.7
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Jerković met een sublieme pass. Cicognini is nu in balbezit. Cicognini haalt uit met een fantastische trap. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klamer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buttigieg de bal onder controle te krijgen. Cicognini is nu in balbezit. Cicognini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Mila verovert de bal door een tackle van achteren. Mila passt de bal in één keer door. Haase speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Zlatanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Beketov de bal. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov begaat een overtreding. Jerković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sforza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mila verovert de bal door een tackle van achteren. Haase onderschept slim de pass. Haase passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montagnani met de inworp. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov geeft de bal voor. Okorski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mila met een sublieme pass. Haase is nu in balbezit. Haase met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Zlatanovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cadet kopt de bal weg. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wergeland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 45%, Millwall 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tommie Forever - Millwall 0:0

63e minuut.
Pérez Riverol met de inworp. Cassanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski onderschept slim de pass. Okorski geeft een hoge lob. Zlatanovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cadet de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - Millwall 0:1

71e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Zlatanovski probeert naar een medespeler te passen. Jerković kopt de bal weg. Cicognini rent richting de bal. Cicognini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Cassanego speelt de bal door. Sforza is nu in balbezit. Pérez Riverol maakt een afschuwelijke overtreding. Pérez Riverol krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Vanzini met een sublieme pass. Klungelig pakt Haase de bal. Haase met een sublieme pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Zlatanovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 57%, Millwall 43%.
Tommie Forever - Millwall 0:1