Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best FC NietGoed
Fc Best Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 46.3
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Paşcalău is nu in balbezit. Didu rent richting de bal. Koutsos onderschept slim de pass. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fossaghi geeft de bal voor. Birkić is nu in balbezit. Glinka begaat een overtreding. Glinka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Paşcalău passt de bal met de wreef. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Didu ... Strafschop! Didu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Koutsos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paşcalău kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Foriers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC NietGoed 0:1

15e minuut.
Koutsos kopt de bal weg. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău passt de bal in één keer door. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bajin met een sublieme pass. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak speelt de bal door. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal met de wreef. Koutsos rent richting de bal. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Foriers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC NietGoed 0:2

31e minuut.
Szczęśniak kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal in één keer door. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel. Foriers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Losapio zal de hoekschop nemen. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC NietGoed 0:3

35e minuut.
Fossaghi speelt de bal door. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal passt de bal zonder na te denken. Birkić is nu in balbezit. Birkić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Glinka speelt de bal door. Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin probeert naar een medespeler te passen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 53%, FC NietGoed 47%.
FC Best - FC NietGoed 0:3

49e minuut.
Bajin is nu in balbezit. Bajin passt de bal met de wreef. Koutsos is nu in balbezit. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Choluj komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Passadore is nu in balbezit. Passadore passt de bal zonder na te denken. Hernández González rent richting de bal. Hernández González geeft een lange en hoge pass. Daar is Choluj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaufman komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Losapio probeert naar een medespeler te passen. Fossaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Koutsos is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Foriers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC NietGoed 0:4

82e minuut.
Mazzini passt de bal zonder na te denken. Losapio is nu in balbezit. Fossaghi onderschept slim de pass. Fossaghi geeft de bal voor. Mazzini springt en kopt de bal. Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 52%, FC NietGoed 48%.
FC Best - FC NietGoed 0:4