Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. SUUKIES FC Epe
352 Tactiek 3-2-2-3 Youth
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 12
18.7 gemiddelde waardering 38.7
slecht Schieten matig
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata onderschept slim de pass. Łata geeft een hoge lob. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes draait met de bal, schiet en ... Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:1

12e minuut.
Łata kopt de bal weg. Colombini rent richting de bal. Holmes verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes controleert de bal met de borst. Holmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Parzonka kopt de bal weg. Łata probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:2

16e minuut.
Burgutin passt de bal in één keer door. Oostrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski begaat een overtreding. Rygielski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bakkati passt de bal met de wreef. Rygielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Colombini de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Oostrom speelt de bal door. Daar is Phú Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkati probeert naar een medespeler te passen. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:3

30e minuut.
Rygielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siedłowski komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski passt de bal met de wreef. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Valckx trapt de bal weg van het doel. Łata kopt de bal weg. Klungelig pakt Holmes de bal. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oostrom heeft problemen om de bal te vangen. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Valckx met een harde bal richting middenveld. Burgutin rent richting de bal. Burgutin passt de bal in één keer door. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ... Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oostrom is nu in balbezit. Oostrom geeft de bal voor. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata geeft een lange en hoge pass. Phú Hưng kopt de bal weg. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:4

38e minuut.
Siedłowski speelt de bal door. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft de bal voor. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn schiet op doel. Valckx bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

40e minuut.
van Zwieten kopt de bal weg. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka geeft een hoge lob. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Kesteren speelt de bal door. Daar is Steenvoorden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Hưng speelt de bal door. Valckx bokst de bal weg.

44e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huy Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Tuấn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 84%, FC Epe 16%.
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:4

47e minuut.
Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng passt de bal zonder na te denken. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Oostrom rent richting de bal. Zygert verovert de bal door een tackle van achteren. Siedłowski is nu in balbezit. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Siedłowski kopt de bal weg. Daar is Huy Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:5

58e minuut.
Łata probeert naar een medespeler te passen. Burgutin is nu in balbezit. Burgutin passt de bal met de wreef. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Holmes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łata de bal. Łata passt de bal zonder na te denken. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hưng is nu in balbezit. Klungelig pakt Phú Hưng de bal. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:6

67e minuut.
Holmes rent richting de bal. Jacobs is nu in balbezit. Holmes onderschept slim de pass. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:7

70e minuut.
Daar is van Hofwegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oostrom is nu in balbezit. Łata probeert naar een medespeler te passen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn schiet op doel. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt van Kesteren de bal. Phú Hưng rent richting de bal. Daar is Phú Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zygert met de inworp. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski geeft de bal voor. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. Valckx bokst de bal weg. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini geeft een lange en hoge pass. Bosselaar is nu in balbezit. Zygert onderschept slim de pass. Zygert geeft een lange en hoge pass. Paal! Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holmes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:8

81e minuut.
Burgutin probeert de bal met de borst te controleren. Bakkati begaat een overtreding. Burgutin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burgutin met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn schiet op doel. Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:9

85e minuut.
Łata rent richting de bal. Łata met een sublieme pass. Huy Tuấn met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 80%, FC Epe 20%.
F.C. SUUKIES - FC Epe 0:9