Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall FC NietGoed
vvt Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Klungelig pakt Kamppuri de bal. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Barbaro probeert de bal aan de voet te houden. Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Koruc probeert naar een medespeler te passen. Kamppuri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buttigieg de bal. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Bajin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Vanzini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez Riverol de bal. Pérez Riverol geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pérez Riverol heeft problemen om de bal te vangen. Losapio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Riverol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Riverol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Haase is nu in balbezit. Barbaro verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaro verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Koutsos rent richting de bal. Rejski geeft de bal voor. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos rent richting de bal. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Montagnani komt het veld opgelopen. Raftopoulos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 61%, FC NietGoed 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall - FC NietGoed 0:0

47e minuut.
Inworp. Kamppuri met een snelle inworp. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft een hoge lob. Koutsos krijgt zijn hoofd ertegen. Paredes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Koruc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Montagnani met de inworp. Beketov rent richting de bal. Beketov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Montagnani de bal. Montagnani passt de bal in één keer door. Okorski rent richting de bal. Okorski schiet op doel. Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ailin geeft een hoge lob. Koruc geeft de bal voor. Ailin kan de bal niet met de borst controleren. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Beketov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Montagnani de bal. Montagnani met een sublieme pass. Okorski is nu in balbezit. Okorski draait met de bal, schiet en ... Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 54%, FC NietGoed 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millwall - FC NietGoed 0:0