Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Epe FC Street
3-2-2-3 Youth Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Rygielski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holmes de bal. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zygert speelt de bal door. Daar is Parzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Łata geeft een hoge lob. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 1:0

11e minuut.
Huy Tuấn schiet op doel. Veldmate met een sublieme pass. Zygert probeert de bal met de borst te controleren. Zygert geeft de bal voor. Phú Hưng springt en kopt de bal. Veldmate bokst de bal weg. Holmes is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 2:0

14e minuut.
Burgutin speelt de bal door. Łata probeert de bal met de borst te controleren. Łata geeft een lange en hoge pass. Holmes maakt een snoekduik en kopt de bal. Heerkes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Holmes is nu in balbezit. Holmes passt de bal met de wreef. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Holmes de bal. Huy Tuấn rent richting de bal. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zygert kopt de bal weg. Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 3:0

25e minuut.
Koppers is nu in balbezit. Phú Hưng onderschept slim de pass. Phú Hưng probeert naar een medespeler te passen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Holmes de bal. Heerkes rent richting de bal. Holmes onderschept slim de pass. Holmes haalt uit met een fantastische trap. de Rooij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 4:0

29e minuut.
de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn passt de bal in één keer door. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 5:0

31e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Zygert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Zygert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski geeft een hoge lob. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 6:0

39e minuut.
Zygert onderschept slim de pass. Zygert speelt de bal door. Rygielski speelt de bal door. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
La Ling is nu in balbezit. Rygielski onderschept slim de pass. Rygielski passt de bal met de wreef. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 7:0

42e minuut.
Heerkes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laamers komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Huy Tuấn onderschept slim de pass. Rygielski rent richting de bal. Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 14%, FC Street 86%.
FC Epe - FC Street 7:0

51e minuut.
Zygert met een snelle inworp. Rygielski is nu in balbezit. Boer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rygielski de bal. Rygielski speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Burgutin is nu in balbezit. Burgutin geeft de bal voor. Huy Tuấn kopt de bal weg. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 8:0

58e minuut.
Holmes rent richting de bal. Holmes passt de bal zonder na te denken. Koppers heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Laamers de bal. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC Street 9:0

59e minuut.
Heijnen met een sublieme pass. Klungelig pakt Roy de bal. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zygert met een snelle inworp. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski passt de bal in één keer door. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Łata de bal. Łata passt de bal zonder na te denken. Burgutin geeft de bal voor. Huy Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Huy Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Boer kopt de bal weg. La Ling heeft problemen om de bal te vangen. Horta speelt de bal door. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Laamers geeft de bal voor. Zygert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zygert passt de bal met de wreef. Łata geeft de bal voor. Holmes springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Veldmate met een sublieme pass. Burgutin is nu in balbezit. Burgutin geeft een lange en hoge pass. Zygert is nu in balbezit. Zygert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 14%, FC Street 86%.
FC Epe - FC Street 9:0