Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Street FC Epe
Normal Tactiek 3-2-2-3 Youth
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.8 gemiddelde waardering 41
unsatisfactory Schieten average
poor Passen good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Łata is nu in balbezit. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata verovert de bal door een tackle van achteren. Łata geeft een lange en hoge pass. Huy Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Burgutin verovert de bal door een tackle van achteren. Burgutin speelt de bal door. Łata speelt de bal door. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Molenaar is nu in balbezit. van Dieren is nu in balbezit. Łata begaat een overtreding. Łata krijgt een gele kaart. van Dieren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Dieren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zygert kopt de bal weg. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:1

18e minuut.
Łata onderschept slim de pass. Łata geeft de bal voor. Klungelig pakt La Ling de bal. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
van Dieren heeft problemen om de bal te vangen. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata geeft de bal voor. Holmes krijgt zijn hoofd ertegen. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Huy Tuấn de bal. Huy Tuấn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Holmes de bal. Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:3

26e minuut.
Parzonka is nu in balbezit. Parzonka geeft een lange en hoge pass. Heerkes kopt de bal weg. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Heerkes trapt de bal weg van het doel. Bogdan kopt de bal weg. Łata speelt de bal door. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgutin verovert de bal door een tackle van achteren. Burgutin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huy Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Tuấn schiet op doel. Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Holmes springt en kopt de bal. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:4

33e minuut.
Łata verovert de bal door een tackle van achteren. Łata passt de bal met de wreef. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. Heerkes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel. Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Burgutin verovert de bal door een tackle van achteren. Burgutin speelt de bal door. Phú Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Holmes is nu in balbezit. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 89%, FC Epe 11%.
FC Street - FC Epe 0:4

49e minuut.
Siedłowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łata de bal. Łata passt de bal in één keer door. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgutin met de inworp. Łata geeft de bal voor. Holmes maakt een snoekduik en kopt de bal. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:5

55e minuut.
La Ling heeft problemen om de bal te vangen. Siedłowski is nu in balbezit. Siedłowski met een sublieme pass. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:6

58e minuut.
Heerkes trapt de bal weg. Łata kopt de bal weg. Klungelig pakt Phú Hưng de bal. Holmes rent richting de bal. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zygert probeert naar een medespeler te passen. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Holmes is nu in balbezit. Holmes schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij is nu in balbezit. Huy Tuấn onderschept slim de pass. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:7

71e minuut.
Phú Hưng is nu in balbezit. Heerkes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phú Hưng raakt geblesseerd tijdens het duel. Huy Tuấn legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:8

74e minuut.
Daar is Boer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boer speelt de bal door. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft de bal voor. Phú Hưng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Burgutin met een sublieme pass. Łata heeft problemen om de bal te vangen. Burgutin met een sublieme pass. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgutin verovert de bal door een tackle van achteren. Burgutin passt de bal in één keer door. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Heerkes rent richting de bal. Heerkes geeft een hoge lob. van Deinsen kopt de bal weg. Phú Hưng controleert de bal met de borst. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Phú Hưng passt de bal in één keer door. Huy Tuấn heeft problemen om de bal te vangen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC Epe 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 88%, FC Epe 12%.
FC Street - FC Epe 0:9