Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever FC Epe
Fiet Tactiek 3-2-2-3 Youth
58% Balbezit 42%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 11
57.9 gemiddelde waardering 42.5
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
Cadet controleert de bal met de borst. Rygielski onderschept slim de pass. Rygielski passt de bal zonder na te denken. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel. Zlatanovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Cadet de bal onder controle te krijgen. Mila verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mila de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Phú Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygielski rent richting de bal. Rygielski passt de bal met de wreef. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Horta passt de bal zonder na te denken. Cassanego met een sublieme pass. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Epe 1:0

23e minuut.
Parzonka speelt de bal door. Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski passt de bal zonder na te denken. Holmes is nu in balbezit. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zygert heeft problemen om de bal te vangen. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec passt de bal zonder na te denken. Sforza is nu in balbezit. Sforza schiet op doel. López Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. Sforza is nu in balbezit. Met opzet legt Rygielski zijn tegenspeler op de grond. Rygielski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš geeft de bal voor. Cadet kopt de bal weg. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Phú Hưng schiet op doel. Zlatanovski speelt de bal door. Sforza kopt de bal weg. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mila kopt de bal weg. Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš geeft de bal voor. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Epe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 55%, FC Epe 45%.
Tommie Forever - FC Epe 2:0

54e minuut.
Łata heeft problemen om de bal te vangen. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes onderschept slim de pass. Holmes draait met de bal, schiet en ... Zlatanovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Buitenspel voor Phú Hưng. Goede buitenspelval van de verdediging. Mila maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sforza is nu in balbezit. Sforza schiet op doel. López Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ... López Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwell is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Daudziņš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Epe 3:0

66e minuut.
Inworp. Zygert met de inworp. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković schiet op doel. López Muñiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Horta de bal. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Burgutin met de inworp. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata met een sublieme pass. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hưng schiet op doel. Zlatanovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huy Tuấn passt de bal met de wreef. Łata bereikt de bal nog maar net als eerste. Łata passt de bal zonder na te denken. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Horta met een sublieme pass. Phú Hưng controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mila neemt vlug de vrije trap. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Daudziņš is nu in balbezit. Daudziņš geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 56%, FC Epe 44%.
Tommie Forever - FC Epe 3:0