Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. SUUKIES Millwall
352 Tactiek dvd
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Valckx speelt de bal door. van Zwieten bereikt de bal nog maar net als eerste. Taut schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taut krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Taut bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hofwegen rent richting de bal. Perger onderschept slim de pass. Perger probeert naar een medespeler te passen. Audeichyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Domaradzki speelt de bal door. Gołembiewski rent richting de bal. Audeichyk met een sublieme pass. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Perger onderschept slim de pass. Perger probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Perger rent richting de bal. Bosselaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger verovert de bal door een tackle van achteren. Perger geeft de bal voor. Gołembiewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
van Hofwegen is nu in balbezit. van Hofwegen passt de bal zonder na te denken. van Zwieten heeft problemen om de bal te vangen. van Balen rent richting de bal. van Balen schiet op doel. Calvo bokst de bal weg.

25e minuut.
Audeichyk geeft een lange en hoge pass. Franus kopt de bal weg. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:1

27e minuut.
Calvo trapt de bal weg van het doel. Gołembiewski kopt de bal weg. Audeichyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:2

33e minuut.
Taut is nu in balbezit. van Hofwegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Audeichyk geeft een hoge lob. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacobs de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski passt de bal met de wreef. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Franus onderschept slim de pass. Franus probeert naar een medespeler te passen. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bakkati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Vaart komt het veld opgelopen.

45e minuut.
van Kesteren geeft een hoge lob. Vareta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vareta geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wergeland komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 72%, Millwall 28%.
F.C. SUUKIES - Millwall 0:2

55e minuut.
Audeichyk geeft een hoge lob. Franus is nu in balbezit. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:3

58e minuut.
Oostrom met een sublieme pass. Wergeland rent richting de bal. Gołembiewski rent richting de bal. Audeichyk is nu in balbezit. Audeichyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:4

62e minuut.
Domaradzki speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:5

64e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki passt de bal met de wreef. van Kesteren onderschept slim de pass. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gołembiewski is nu in balbezit. Wergeland rent richting de bal. Gołembiewski rent richting de bal. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki geeft een hoge lob. Wergeland kopt de bal weg. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:6

70e minuut.
Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski passt de bal in één keer door. Wergeland speelt de bal door. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gołembiewski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:7

72e minuut.
van Kesteren geeft een lange en hoge pass. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland passt de bal in één keer door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gołembiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:8

74e minuut.
Audeichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Audeichyk met een sublieme pass. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:9

75e minuut.
Gołembiewski geeft een hoge lob. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wergeland rent richting de bal. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:10

76e minuut.
Taut heeft problemen om de bal te vangen. Taut geeft de bal voor. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Taut kopt de bal weg. Franus rent richting de bal. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt van der Vaart de bal. Domaradzki rent richting de bal. Domaradzki met een sublieme pass. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Franus is nu in balbezit. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland draait met de bal, schiet en ... Colombini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Domaradzki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gołembiewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Franus rent richting de bal. van Kesteren is nu in balbezit. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus schiet op doel. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:11

89e minuut.
Steenvoorden is nu in balbezit. Domaradzki onderschept slim de pass. van der Vaart rent richting de bal. van der Vaart geeft de bal voor. Domaradzki geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
van der Vaart rent richting de bal. Domaradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Domaradzki speelt de bal door. Gołembiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Millwall 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 81%, Millwall 19%.
F.C. SUUKIES - Millwall 0:12