Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall F.C. SUUKIES
dvd Tactiek 352
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 16.4
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Okorski onderschept slim de pass. Okorski geeft een hoge lob. van Kesteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 1:0

7e minuut.
Okorski rent richting de bal. Okorski met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Okorski rent richting de bal. Colombini is nu in balbezit. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 2:0

10e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger passt de bal zonder na te denken. Ağatürk rent richting de bal. Okorski rent richting de bal. Okorski schiet op doel. Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jacobs rent richting de bal. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 3:0

12e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Okorski rent richting de bal. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel. Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 4:0

13e minuut.
Okorski is nu in balbezit. Ağatürk is nu in balbezit. Oostrom is nu in balbezit. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Haase passt de bal zonder na te denken. Daar is Colombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oostrom rent richting de bal. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 5:0

17e minuut.
Pérez Riverol onderschept slim de pass. Pérez Riverol met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Okorski passt de bal zonder na te denken. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol met een sublieme pass. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg. Ağatürk krijgt zijn hoofd ertegen. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 6:0

21e minuut.
Haase geeft een lange en hoge pass. Colombini rent richting de bal. Gołembiewski onderschept slim de pass. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 7:0

22e minuut.
Montagnani passt de bal in één keer door. Okorski is nu in balbezit. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski onderschept slim de pass. Okorski passt de bal in één keer door. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 8:0

25e minuut.
Pérez Riverol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakkati rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okorski. Okorski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bakkati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Kesteren met een snel genomen vrije trap. Haase kopt de bal weg. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol passt de bal met de wreef. Okorski met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Montagnani is nu in balbezit. Montagnani passt de bal in één keer door. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Okorski verovert de bal door een tackle van achteren. Okorski geeft een lange en hoge pass. Jacobs heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk passt de bal in één keer door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel. Colombini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 9:0

36e minuut.
Perger speelt de bal door. Klamer is nu in balbezit. Klamer geeft een lange en hoge pass. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Montagnani is nu in balbezit. Montagnani passt de bal met de wreef. Okorski is nu in balbezit. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Haase kopt de bal weg. Oostrom heeft problemen om de bal te vangen. Montagnani is nu in balbezit. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 12%, F.C. SUUKIES 88%.
Millwall - F.C. SUUKIES 10:0

46e minuut.
Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk passt de bal met de wreef. Pérez Riverol probeert naar een medespeler te passen. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 11:0

50e minuut.
Pérez Riverol geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski kopt de bal weg. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 12:0

51e minuut.
Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger verovert de bal door een tackle van achteren. Perger geeft een hoge lob. Ağatürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Perger geeft een lange en hoge pass. Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorski is nu in balbezit. Okorski draait met de bal, schiet en ... Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Montagnani passt de bal zonder na te denken. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Okorski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 13:0

60e minuut.
Rejski kopt de bal weg. Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montagnani met een sublieme pass. Klungelig pakt Okorski de bal. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol schiet op doel. Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 14:0

67e minuut.
Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Colombini de bal onder controle te krijgen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel. Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pérez Riverol probeert naar een medespeler te passen. Okorski rent richting de bal. Okorski speelt de bal door. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 15:0

72e minuut.
Montagnani speelt de bal door. Perger is nu in balbezit. Perger passt de bal met de wreef. Okorski is nu in balbezit. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 16:0

75e minuut.
Klungelig pakt Jacobs de bal. Montagnani is nu in balbezit. Montagnani geeft een hoge lob. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Jacobs de bal. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colombini de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Montagnani probeert naar een medespeler te passen. van Kesteren rent richting de bal. van Kesteren geeft een lange en hoge pass. Domaradzki geeft de bal voor. Gołembiewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 17:0

80e minuut.
Haase passt de bal in één keer door. Domaradzki geeft een hoge lob. Okorski is nu in balbezit. Okorski draait met de bal, schiet en ... Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - F.C. SUUKIES 18:0

81e minuut.
Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski passt de bal zonder na te denken. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. Haase controleert de bal met de borst. Haase speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Daar is Gołembiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montagnani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montagnani speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 20%, F.C. SUUKIES 80%.
Millwall - F.C. SUUKIES 18:0