Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best FC Street
Fc Best Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Passadore speelt de bal door. Hernández González met een sublieme pass. van Gaal speelt de bal door. Birkić rent richting de bal. Birkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 1:0

15e minuut.
Fossaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Gaal rent richting de bal. van Gaal geeft een hoge lob. Birkić rent richting de bal. Birkić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mazzini rent richting de bal. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 2:0

17e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini passt de bal zonder na te denken. Birkić rent richting de bal. Birkić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 3:0

17e minuut.
Heijnen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. van der Hart met een snelle inworp. Hernández González geeft de bal voor. Birkić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Veldmate trapt de bal weg. Hernández González kopt de bal weg. Mazzini kan de bal niet met de borst controleren. Mazzini schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Veldmate met een harde bal richting middenveld. Koppers kopt de bal weg. Heerkes heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Birkić is nu in balbezit. Birkić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Fossaghi probeert de bal met de borst te controleren. Fossaghi speelt de bal door. van Dieren rent richting de bal. Birkić onderschept slim de pass. Birkić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Molenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernández González rent richting de bal. Hernández González speelt de bal door. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Waterreus rent richting de bal. Waterreus geeft de bal voor. Birkić rent richting de bal. Birkić draait met de bal, schiet en ... Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veldmate met een harde bal richting middenveld. Passadore kopt de bal weg. Birkić rent richting de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap. Veldmate bokst de bal weg.

28e minuut.
Fossaghi rent richting de bal. Fossaghi passt de bal in één keer door. van Gaal probeert naar een medespeler te passen. Birkić rent richting de bal. Birkić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt de Rooij de bal. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Didu met een snelle inworp. van der Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Hart geeft een hoge lob. Birkić maakt een snoekduik en kopt de bal. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 4:0

33e minuut.
Fossaghi onderschept slim de pass. Fossaghi geeft de bal voor. de Rooij kan de bal niet met de borst controleren. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
van Gaal kopt de bal weg. Birkić rent richting de bal. van Dieren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Dieren krijgt een gele kaart. Birkić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fossaghi met een snel genomen vrije trap. Mazzini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Veldmate trapt de bal weg van het doel. Passadore kopt de bal weg. Klungelig pakt La Ling de bal. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap. Veldmate bokst de bal weg.

41e minuut.
van der Hart is nu in balbezit. van der Hart speelt de bal door. van Gaal geeft de bal voor. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Birkić heeft problemen om de bal te vangen. Birkić probeert naar een medespeler te passen. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 18%, FC Street 82%.
FC Best - FC Street 4:0

53e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini passt de bal met de wreef. Birkić rent richting de bal. Birkić schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
van Gaal is nu in balbezit. van Gaal passt de bal zonder na te denken. Fossaghi rent richting de bal. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaufman komt het veld opgelopen. Korkmazcan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boer passt de bal zonder na te denken. Didu met een sublieme pass. Klungelig pakt van der Hart de bal. van der Hart geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
van der Hart met een sublieme pass. Kaufman rent richting de bal. Kaufman passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Choluj komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mazzini kan de bal niet met de borst controleren. Hernández González bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández González passt de bal in één keer door. Choluj rent richting de bal. Choluj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 5:0

73e minuut.
van der Hart passt de bal zonder na te denken. Kaufman rent richting de bal. Kaufman speelt de bal door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hernández González speelt de bal door. Kaufman geeft de bal voor. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 6:0

78e minuut.
Hernández González passt de bal zonder na te denken. de Rooij rent richting de bal. de Rooij passt de bal met de wreef. Daar is Mazzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Korkmazcan verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazcan geeft de bal voor. Choluj kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazzini de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 7:0

82e minuut.
Koppers rent richting de bal. Koppers geeft de bal voor. Hernández González kopt de bal weg. Choluj bereikt de bal nog maar net als eerste. Choluj draait met de bal, schiet en ... Veldmate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - FC Street 8:0

85e minuut.
Hernández González probeert naar een medespeler te passen. Daar is La Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boer rent richting de bal. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 13%, FC Street 87%.
FC Best - FC Street 8:0