Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NietGoed FC Epe
5-3-2 Tactiek 3-2-2-3 Youth
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 11
45.7 gemiddelde waardering 38.2
solide Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Bajin kopt de bal weg. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - FC Epe 1:0

6e minuut.
Barbaro rent richting de bal. Barbaro geeft een hoge lob. Paşcalău kopt de bal weg. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău onderschept slim de pass. Mussard is nu in balbezit. Mussard schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Bajin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mussard de bal. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - FC Epe 2:0

23e minuut.
Inworp. Burgutin met de inworp. Łata is nu in balbezit. Łata geeft een hoge lob. Huy Tuấn krijgt zijn hoofd ertegen. Pawlica bokst de bal weg. Barbaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaro geeft de bal voor. Losapio kopt de bal weg. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard draait met de bal, schiet en ... López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Glinka kopt de bal weg. Bajin rent richting de bal. Bajin passt de bal met de wreef. Mussard rent richting de bal. Mussard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Horta geeft de bal voor. Holmes controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koruc neemt vlug de vrije trap. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. López Muñiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - FC Epe 3:0

36e minuut.
Klungelig pakt Burgutin de bal. Burgutin met een sublieme pass. Łata is nu in balbezit. Daar is Holmes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mussard de bal. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard is nu in balbezit. Mussard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NietGoed 51%, FC Epe 49%.
FC NietGoed - FC Epe 3:0

46e minuut.
Huy Tuấn onderschept slim de pass. Rygielski rent richting de bal. Rygielski met een sublieme pass. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Rygielski de bal. Łata is nu in balbezit. Bajin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bajin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bajin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Łata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łata kan niet meer verder spelen. Boyd komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Leier geeft een lange en hoge pass. Losapio kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Mussard rent richting de bal. Mussard haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Losapio is nu in balbezit. Losapio passt de bal zonder na te denken. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski passt de bal in één keer door. Huy Tuấn rent richting de bal. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - FC Epe 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NietGoed 58%, FC Epe 42%.
FC NietGoed - FC Epe 3:1