Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Epe FC NietGoed
3-2-2-3 Youth Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten very good
good Passen solid
average Verdedigen very good


4e minuut.
Koruc geeft de bal voor. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău geeft een lange en hoge pass. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zygert passt de bal met de wreef. Łata rent richting de bal. Łata speelt de bal door. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC NietGoed 0:1

31e minuut.
Koutsos is nu in balbezit. Losapio met een sublieme pass. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
López Muñiz met een sublieme pass. Leier rent richting de bal. Leier geeft een hoge lob. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horta probeert de bal aan de voet te houden. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC NietGoed 0:2

41e minuut.
Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koutsos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koutsos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 44%, FC NietGoed 56%.
FC Epe - FC NietGoed 0:2

48e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ... López Muñiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC NietGoed 0:3

52e minuut.
Szczęśniak kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Koutsos rent richting de bal. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC NietGoed 0:4

64e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak is nu in balbezit. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bajin rent richting de bal. Koutsos rent richting de bal. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Holmes kopt de bal weg. Huy Tuấn rent richting de bal. Barbaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huy Tuấn raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Glinka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski met de inworp. Phú Hưng is nu in balbezit. Phú Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Horta heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău rent richting de bal. Koutsos is nu in balbezit. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - FC NietGoed 0:5

73e minuut.
Glinka geeft de bal voor. Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leier krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Phú Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaro geeft de bal voor. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Leier met een snelle inworp. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bajin passt de bal zonder na te denken. Losapio is nu in balbezit. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Siedłowski rent richting de bal. Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin passt de bal zonder na te denken. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 57%, FC NietGoed 43%.
FC Epe - FC NietGoed 0:5