Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever baataraa
Fiet Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 20.5
uitmuntend Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza passt de bal in één keer door. Kwell speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 1:0

9e minuut.
Kwell haalt uit met een fantastische trap. Pot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daudziņš zal de hoekschop nemen. Jerković springt en kopt de bal. Troupée bokst de bal weg.

12e minuut.
Bronger geeft de bal voor. Cadet kopt de bal weg. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez geeft een hoge lob. Pot heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwell is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 2:0

16e minuut.
Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal met de wreef. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 3:0

16e minuut.
Waterreus speelt de bal door. Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Lim-Duan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 4:0

21e minuut.
Pikulec onderschept slim de pass. Pikulec geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pot de bal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cadet kopt de bal weg. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Daar is Balkestein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een lange en hoge pass. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 5:0

26e minuut.
Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš passt de bal in één keer door. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Stekelenburg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell rent richting de bal. Kwell passt de bal in één keer door. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pot is nu in balbezit. Pot geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 6:0

37e minuut.
Waterreus onderschept slim de pass. Pikulec onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bronger rent richting de bal. Sforza onderschept slim de pass. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... Balkestein probeert de bal aan de voet te houden. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Kwell de bal. Bronger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell onderschept slim de pass. Sforza is nu in balbezit. Sforza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bronger rent richting de bal. Sforza onderschept slim de pass. Sforza passt de bal zonder na te denken. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balkestein speelt de bal door. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 17%, baataraa 83%.
Tommie Forever - baataraa 7:0

47e minuut.
Daudziņš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sforza heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Bronger ... Strafschop! Bronger krijgt een gele kaart. Sforza raakt geblesseerd tijdens het duel. Kwell neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 8:0

49e minuut.
Daar is Cassanego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassanego met een sublieme pass. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš geeft een hoge lob. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwell heeft problemen om de bal te vangen. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 9:0

54e minuut.
Troupée met een sublieme pass. Sforza kopt de bal weg. Stekelenburg is nu in balbezit. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sforza onderschept slim de pass. Kwell rent richting de bal. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sforza probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković geeft de bal voor. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Castaño Gutiérrez speelt de bal door. Pikulec rent richting de bal. Pikulec met een sublieme pass. Kwell is nu in balbezit. Kwell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković passt de bal zonder na te denken. Sforza probeert naar een medespeler te passen. Cassanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanego geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Daar is Daudziņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudziņš geeft een lange en hoge pass. Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Jerković draait met de bal, schiet en ... Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal in één keer door. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez geeft de bal voor. Kwell springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pot heeft problemen om de bal te vangen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kezman is nu in balbezit. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković met een sublieme pass. Sforza is nu in balbezit. Sforza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jerković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cicognini komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bronger rent richting de bal. Sforza onderschept slim de pass. Sforza geeft de bal voor. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 10:0

79e minuut.
Pot rent richting de bal. Pot geeft de bal voor. Mila kopt de bal weg. Klungelig pakt Daudziņš de bal. Daudziņš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balkestein speelt de bal door. Daudziņš is nu in balbezit. Daudziņš geeft een hoge lob. Daar is Cicognini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cicognini haalt uit met een fantastische trap. Troupée bokst de bal weg. Cicognini rent richting de bal. Cicognini haalt uit met een fantastische trap. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 11:0

83e minuut.
Castaño Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lim-Duan probeert naar een medespeler te passen. Cassanego is nu in balbezit. Sforza is nu in balbezit. Sforza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 12:0

86e minuut.
Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal zonder na te denken. Pot speelt de bal door. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - baataraa 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 5%, baataraa 95%.
Tommie Forever - baataraa 13:0