Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baataraa Tommie Forever
Normal Tactiek Fiet
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 57
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Sforza onderschept slim de pass. Sforza passt de bal in één keer door. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:1

4e minuut.
Cassanego geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pot de bal. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ... Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:2

6e minuut.
Daudziņš probeert naar een medespeler te passen. Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal zonder na te denken. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:3

14e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković speelt de bal door. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daudziņš passt de bal in één keer door. Daar is Sforza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza passt de bal met de wreef. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:4

24e minuut.
Bronger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daudziņš met een snelle inworp. Daar is Sforza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cassanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanego geeft een hoge lob. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ... Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:5

29e minuut.
Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Kwell rent richting de bal. Metgod is nu in balbezit. Sforza rent richting de bal. Sforza schiet op doel. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castaño Gutiérrez zal de hoekschop nemen. Jerković probeert naar een medespeler te passen. Bronger probeert de bal aan de voet te houden. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:6

36e minuut.
Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sforza de bal onder controle te krijgen. Waterreus rent richting de bal. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza geeft een hoge lob. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bronger geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jerković de bal onder controle te krijgen. de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Sforza probeert naar een medespeler te passen. Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš geeft een lange en hoge pass. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 78%, Tommie Forever 22%.
baataraa - Tommie Forever 0:7

47e minuut.
Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza met een sublieme pass. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:8

49e minuut.
Sforza speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Metgod rent richting de bal. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:9

52e minuut.
Sforza geeft de bal voor. Jerković kopt de bal weg. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:10

53e minuut.
Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Sforza is nu in balbezit. Sforza passt de bal met de wreef. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:11

54e minuut.
Mijnals heeft problemen om de bal te vangen. Lim-Duan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim-Duan speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pikulec speelt de bal door. Sforza is nu in balbezit. Sforza speelt de bal door. Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš geeft de bal voor. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Daudziņš zal de hoekschop nemen. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:12

59e minuut.
Daar is Castaño Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño Gutiérrez speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:13

62e minuut.
Sforza met een sublieme pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell geeft de bal voor. Troupée probeert naar een medespeler te passen. Pikulec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
de Goey bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kezman geeft de bal voor. Cassanego is nu in balbezit. Cassanego passt de bal met de wreef. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:14

69e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez geeft een hoge lob. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jerković passt de bal in één keer door. Kwell heeft problemen om de bal te vangen. Kwell draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pot de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:15

76e minuut.
Daudziņš met een sublieme pass. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec geeft de bal voor. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pikulec met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez speelt de bal door. Daar is Metgod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:16

81e minuut.
Jerković onderschept slim de pass. Metgod rent richting de bal. Jerković onderschept slim de pass. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:17

86e minuut.
Cassanego geeft een hoge lob. Daudziņš kopt de bal weg. Klungelig pakt Bronger de bal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bronger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:18

90e minuut.
Cassanego onderschept slim de pass. Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Sforza speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - Tommie Forever 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 83%, Tommie Forever 17%.
baataraa - Tommie Forever 0:19