Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Best F.C. SUUKIES
Fc Best Tactiek 352
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


9e minuut.
Mazzini passt de bal met de wreef. Hernández González is nu in balbezit. Hernández González passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Birkić de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 1:0

18e minuut.
Jacobs geeft een hoge lob. Inworp. van der Hart met de inworp. Passadore geeft een hoge lob. Birkić maakt een snoekduik en kopt de bal. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaghi onderschept slim de pass. Fossaghi geeft de bal voor. Mazzini maakt een snoekduik en kopt de bal. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Passadore kopt de bal weg. Daar is Colombini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombini verovert de bal door een tackle van achteren. van Gaal rent richting de bal. van Gaal schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Oostrom is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini passt de bal met de wreef. Birkić is nu in balbezit. Birkić draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 2:0

26e minuut.
van der Hart kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacobs de bal. Oostrom is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
van Hofwegen is nu in balbezit. Hernández González onderschept slim de pass. Hernández González passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 3:0

33e minuut.
Inworp. Waterreus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Hart met een sublieme pass. Birkić is nu in balbezit. Birkić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
van der Hart onderschept slim de pass. Mazzini rent richting de bal. van der Hart speelt de bal door. Klungelig pakt Birkić de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 4:0

38e minuut.
van der Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Hart passt de bal met de wreef. Birkić met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 5:0

39e minuut.
Klungelig pakt Bosselaar de bal. van der Hart is nu in balbezit. van der Hart probeert naar een medespeler te passen. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 6:0

41e minuut.
van Zwieten met een sublieme pass. Klungelig pakt van Balen de bal. van Hofwegen is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg.

44e minuut.
van der Vaart rent richting de bal. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden rent richting de bal. van Gaal onderschept slim de pass. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 27%, F.C. SUUKIES 73%.
FC Best - F.C. SUUKIES 6:0

46e minuut.
van der Hart met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bosselaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Balen is nu in balbezit. van Balen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
van Kesteren rent richting de bal. Birkić onderschept slim de pass. Colombini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birkić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazzini legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 7:0

50e minuut.
Hernández González speelt de bal door. Mazzini met een sublieme pass. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 8:0

52e minuut.
Fossaghi is nu in balbezit. Fossaghi geeft een hoge lob. Colombini kopt de bal weg. Mazzini heeft problemen om de bal te vangen. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Birkić is nu in balbezit. Birkić haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 9:0

62e minuut.
Mazzini passt de bal in één keer door. Bosselaar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Hart. van der Hart krijgt een gele kaart. Bosselaar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korkmazcan komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Korkmazcan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Birkić de bal onder controle te krijgen. van der Vaart bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić onderschept slim de pass. Birkić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Kaufman komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Birkić de bal onder controle te krijgen. Kaufman rent richting de bal. Kaufman geeft een hoge lob. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 10:0

67e minuut.
Choluj komt het veld opgelopen.

69e minuut.
van der Hart geeft de bal voor. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini speelt de bal door. Daar is Choluj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choluj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 11:0

75e minuut.
van Gaal geeft een hoge lob. Colombini kopt de bal weg. van der Vaart probeert de bal aan de voet te houden. Choluj is nu in balbezit. Choluj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu met een sublieme pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini schiet op doel. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Passadore geeft een hoge lob. Mazzini kan de bal niet met de borst controleren. Oostrom met een sublieme pass. Kaufman is nu in balbezit. Kaufman passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Best - F.C. SUUKIES 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Best 24%, F.C. SUUKIES 76%.
FC Best - F.C. SUUKIES 12:0