Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall FC Street
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 16.9
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Klamer rent richting de bal. Klamer met een sublieme pass. Vanzini speelt de bal door. Wergeland rent richting de bal. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Beketov passt de bal in één keer door. Vanzini rent richting de bal. Vanzini passt de bal zonder na te denken. Wergeland rent richting de bal. Wergeland draait met de bal, schiet en ... Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laamers bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Wergeland de bal. Wergeland speelt de bal door. Vanzini rent richting de bal. Vanzini schiet op doel. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 1:0

16e minuut.
Wergeland verovert de bal door een tackle van achteren. Wergeland passt de bal met de wreef. Beketov is nu in balbezit. Beketov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 2:0

20e minuut.
Hoogstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski geeft de bal voor. Vanzini is nu in balbezit. Vanzini draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 3:0

26e minuut.
Gómez passt de bal met de wreef. Vanzini heeft problemen om de bal te vangen. de Rooij rent richting de bal. Vanzini onderschept slim de pass. Vanzini haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klamer rent richting de bal. Okorski geeft een lange en hoge pass. Wergeland heeft problemen om de bal te vangen. Vanzini rent richting de bal. Vanzini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 4:0

28e minuut.
Roy heeft problemen om de bal te vangen. Wergeland met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Vanzini springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 5:0

30e minuut.
Rejski passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Wergeland rent richting de bal. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
van Deinsen speelt de bal door. Vanzini rent richting de bal. Vanzini passt de bal zonder na te denken. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 6:0

38e minuut.
Beketov speelt de bal door. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez passt de bal in één keer door. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met een snelle inworp. van Dieren rent richting de bal. Beketov verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vanzini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzini met een sublieme pass. Beketov heeft problemen om de bal te vangen. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 7:0

43e minuut.
Rejski heeft problemen om de bal te vangen. Rejski geeft een lange en hoge pass. Vanzini kopt de bal weg. Okorski is nu in balbezit. Okorski geeft een lange en hoge pass. Paal! Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 8:0

44e minuut.
Rejski verovert de bal door een tackle van achteren. Rejski probeert naar een medespeler te passen. Vanzini rent richting de bal. Vanzini schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 23%, FC Street 77%.
Millwall - FC Street 9:0

48e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. de Rooij verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov verovert de bal door een tackle van achteren. Beketov draait met de bal, schiet en ... Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 10:0

49e minuut.
Boer speelt de bal door. Gómez geeft een hoge lob. Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamer is nu in balbezit. Klamer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Laamers geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met een snelle inworp. Rejski rent richting de bal. Rejski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Vanzini de bal. van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dieren passt de bal zonder na te denken. Klamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Klamer geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 11:0

58e minuut.
Ailin kopt de bal weg. Klamer speelt de bal door. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 12:0

60e minuut.
Okorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanzini is nu in balbezit. Vanzini geeft de bal voor. Wergeland springt en kopt de bal. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 13:0

64e minuut.
Veldmate trapt de bal weg. Klamer heeft problemen om de bal te vangen. Klamer geeft een lange en hoge pass. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 14:0

68e minuut.
Rejski geeft de bal voor. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov passt de bal zonder na te denken. Laamers rent richting de bal. Vanzini onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okorski zal de hoekschop nemen. Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 15:0

70e minuut.
Klungelig pakt Vanzini de bal. van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini onderschept slim de pass. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov schiet op doel. Veldmate bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 16:0

72e minuut.
Laamers geeft de bal voor. Inworp. Klamer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okorski geeft de bal voor. Vanzini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol passt de bal met de wreef. Beketov met een sublieme pass. Klungelig pakt Vanzini de bal. Vanzini schiet op doel. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 17:0

75e minuut.
Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorski geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klamer onderschept slim de pass. Klamer geeft een hoge lob. Wergeland heeft problemen om de bal te vangen. Vanzini rent richting de bal. Vanzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 18:0

78e minuut.
Okorski probeert naar een medespeler te passen. Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini passt de bal in één keer door. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
de Rooij rent richting de bal. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Klamer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beketov onderschept slim de pass. Beketov passt de bal zonder na te denken. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Rejski is nu in balbezit. Rejski geeft een lange en hoge pass. Vanzini is nu in balbezit. Vanzini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 19:0

87e minuut.
Koppers rent richting de bal. Okorski onderschept slim de pass. Okorski probeert naar een medespeler te passen. Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klamer kopt de bal weg. Beketov heeft problemen om de bal te vangen. Beketov speelt de bal door. Vanzini rent richting de bal. Vanzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Street 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 17%, FC Street 83%.
Millwall - FC Street 20:0