Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Street Millwall
Normal Tactiek dvd
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 45.7
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Franus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Ling rent richting de bal. La Ling met een sublieme pass. Wergeland rent richting de bal. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wergeland probeert de bal met de borst te controleren. Gómez is nu in balbezit. Gómez speelt de bal door. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:1

5e minuut.
de Rooij is nu in balbezit. de Rooij geeft een hoge lob. Klungelig pakt Audeichyk de bal. Audeichyk geeft een hoge lob. Franus maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:2

10e minuut.
Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taut rent richting de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap. Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. La Ling heeft problemen om de bal te vangen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:3

14e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Klungelig pakt Heerkes de bal. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Taut verovert de bal door een tackle van achteren. Taut probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
van Dieren geeft een lange en hoge pass. Beketov is nu in balbezit. Beketov speelt de bal door. Franus is nu in balbezit. Franus schiet op doel. Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
de Rooij geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Audeichyk met een snelle inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:4

28e minuut.
Audeichyk rent richting de bal. Boer rent richting de bal. Audeichyk verovert de bal door een tackle van achteren. Audeichyk geeft de bal voor. Franus springt en kopt de bal. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:5

33e minuut.
van Dieren rent richting de bal. Wergeland onderschept slim de pass. Wergeland speelt de bal door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Daar is Heerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:6

36e minuut.
Audeichyk met de inworp. Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini passt de bal in één keer door. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Inworp. Taut met de inworp. Vanzini met een sublieme pass. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
van Dieren rent richting de bal. Beketov speelt de bal door. Franus probeert de bal met de borst te controleren. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
van Dieren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taut met de inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 85%, Millwall 15%.
FC Street - Millwall 0:6

48e minuut.
Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Beketov geeft een hoge lob. Wergeland probeert de bal met de borst te controleren. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. Franus is nu in balbezit. Franus geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:7

54e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. Wergeland passt de bal zonder na te denken. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt de Rooij de bal. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:8

64e minuut.
Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini geeft een hoge lob. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:9

65e minuut.
Taut rent richting de bal. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers passt de bal met de wreef. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:10

67e minuut.
Audeichyk probeert naar een medespeler te passen. Franus met een sublieme pass. Daar is Wergeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Audeichyk onderschept slim de pass. Audeichyk probeert naar een medespeler te passen. Wergeland rent richting de bal. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vanzini rent richting de bal. Vanzini geeft de bal voor. Daar is Heerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:11

72e minuut.
Gómez speelt de bal door. Daar is Taut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taut met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Audeichyk is nu in balbezit. Audeichyk geeft een lange en hoge pass. Wergeland controleert de bal met de borst. Wergeland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Wergeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus onderschept slim de pass. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:12

80e minuut.
Daar is Audeichyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Audeichyk speelt de bal door. Franus is nu in balbezit. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
La Ling is nu in balbezit. La Ling met een sublieme pass. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:13

86e minuut.
Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Veldmate met een harde bal richting middenveld. Vanzini kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:14

88e minuut.
Vanzini is nu in balbezit. Vanzini geeft een hoge lob. Daar is Heerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus rent richting de bal. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Millwall 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 75%, Millwall 25%.
FC Street - Millwall 0:15