Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Epe Millwall
3-2-2-3 Youth Tactiek vvt
43% Balbezit 57%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
39.5 gemiddelde waardering 55.1
matig Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klamer geeft een lange en hoge pass. Horta probeert de bal aan de voet te houden. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 0:1

13e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn passt de bal met de wreef. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes schiet op doel. Ailin probeert de bal aan de voet te houden. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zygert probeert de bal aan de voet te houden. Parzonka rent richting de bal. Okorski onderschept slim de pass. Okorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 0:2

18e minuut.
Paredes trapt de bal weg. Bogdan kopt de bal weg. Łata met een sublieme pass. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng geeft een lange en hoge pass. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Okorski rent richting de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Haase bereikt de bal nog maar net als eerste. Haase schiet op doel. López Muñiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 0:3

28e minuut.
Zygert met een snelle inworp. Huy Tuấn is nu in balbezit. Rejski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huy Tuấn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Holmes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paredes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 43%, Millwall 57%.
FC Epe - Millwall 0:3

47e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol passt de bal in één keer door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ... López Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 0:4

53e minuut.
Burgutin kopt de bal weg. Łata met een sublieme pass. Ailin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Paredes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:4

58e minuut.
Burgutin is nu in balbezit. Burgutin geeft een hoge lob. Ailin bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Okorski speelt de bal door. Haase is nu in balbezit. Haase passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Haase is nu in balbezit. Haase geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. López Muñiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:5

76e minuut.
Haase probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Gómez. Goede buitenspelval van de verdediging. López Muñiz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Montagnani rent richting de bal. Montagnani passt de bal met de wreef. Okorski rent richting de bal. Okorski schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:6

81e minuut.
Łata met een sublieme pass. Burgutin rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez schiet op doel. López Muñiz bokst de bal weg. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:7

83e minuut.
Paredes trapt de bal weg van het doel. Haase kopt de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:8

86e minuut.
Vanzini is nu in balbezit. Vanzini geeft een lange en hoge pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Epe - Millwall 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Epe 50%, Millwall 50%.
FC Epe - Millwall 1:9