Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall FC Epe
vdd Tactiek 3-2-2-3 Youth
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
22 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 40.1
excellent Schieten average
very good Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Huy Tuấn kopt de bal weg. Klungelig pakt Holmes de bal. Klamer is nu in balbezit. Huy Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Huy Tuấn schiet op doel. Paredes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holmes rent richting de bal. Holmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 0:1

13e minuut.
Burgutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haase onderschept slim de pass. Haase met een sublieme pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Wergeland rent richting de bal. Wergeland speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millwall - FC Epe 1:1

28e minuut.
Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland passt de bal zonder na te denken. Montagnani rent richting de bal. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini passt de bal in één keer door. Okorski is nu in balbezit. Okorski geeft een hoge lob. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Holmes de bal. Rygielski is nu in balbezit. Rygielski passt de bal met de wreef. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lučin onderschept slim de pass. Lučin probeert naar een medespeler te passen. Okorski rent richting de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 2:1

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paredes trapt de bal weg van het doel. Wergeland kopt de bal weg. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Haase bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland probeert naar een medespeler te passen. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
López Muñiz trapt de bal weg. Montagnani kopt de bal weg. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel. López Muñiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
López Muñiz trapt de bal weg van het doel. Vanzini kopt de bal weg. Okorski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Parzonka neemt vlug de vrije trap. Holmes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gómez kopt de bal weg. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan begaat een overtreding. Bogdan krijgt een gele kaart. Wergeland raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Riverol komt het veld opgelopen. Wergeland zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 54%, FC Epe 46%.
Millwall - FC Epe 3:1

52e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygert passt de bal zonder na te denken. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Inworp. Pérez Riverol met een snelle inworp. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wergeland is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wergeland is nu in balbezit. Wergeland draait met de bal, schiet en ... López Muñiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 4:1

66e minuut.
Burgutin is nu in balbezit. Haase verovert de bal door een tackle van achteren. Haase passt de bal zonder na te denken. Wergeland rent richting de bal. Wergeland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Haase kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdan de bal. Wergeland rent richting de bal. Wergeland schiet op doel. López Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 5:1

74e minuut.
Vanzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzini passt de bal zonder na te denken. Okorski speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łata speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Holmes stond buitenspel. Ailin neemt vlug de vrije trap. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel. López Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Klamer geeft een lange en hoge pass. Wergeland is nu in balbezit. Wergeland passt de bal in één keer door. Okorski heeft problemen om de bal te vangen. Okorski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ailin kopt de bal weg. Bogdan is nu in balbezit. Wergeland verovert de bal door een tackle van achteren. Wergeland haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - FC Epe 6:1

87e minuut.
Klungelig pakt Burgutin de bal. Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgutin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Burgutin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Burgutin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 50%, FC Epe 50%.
Millwall - FC Epe 6:1