Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
baataraa FC Best
Normal Tactiek Fc Best
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
van Gaal geeft een lange en hoge pass. Birkić kopt de bal weg. Pot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:1

7e minuut.
Bronger is nu in balbezit. Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Birkić rent richting de bal. Birkić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Passadore passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birkić de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Passadore kopt de bal weg. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić passt de bal zonder na te denken. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkestein rent richting de bal. Mazzini onderschept slim de pass. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:2

16e minuut.
Jong speelt de bal door. Korkmazcan rent richting de bal. Korkmazcan geeft een hoge lob. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:3

18e minuut.
Waterreus verovert de bal door een tackle van achteren. Waterreus geeft een hoge lob. van Gaal probeert naar een medespeler te passen. Birkić is nu in balbezit. Birkić schiet op doel. Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
van Gaal geeft de bal voor. Bronger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini schiet op doel. Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:4

39e minuut.
Mazzini is nu in balbezit. Mazzini probeert naar een medespeler te passen. Birkić is nu in balbezit. Birkić haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:5

41e minuut.
Kaufman met een sublieme pass. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini passt de bal in één keer door. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić schiet op doel. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:6

44e minuut.
Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Jong met een sublieme pass. van Gaal speelt de bal door. Birkić rent richting de bal. Birkić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 75%, FC Best 25%.
baataraa - FC Best 0:7

54e minuut.
Fossaghi speelt de bal door. Balkestein rent richting de bal. Birkić verovert de bal door een tackle van achteren. Birkić draait met de bal, schiet en ... Troupée maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:8

56e minuut.
Stekelenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Jong geeft een lange en hoge pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Korkmazcan verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmazcan geeft een hoge lob. Lim-Duan is nu in balbezit. Birkić onderschept slim de pass. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
van Gaal passt de bal in één keer door. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini passt de bal met de wreef. Birkić rent richting de bal. Birkić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
van Gaal passt de bal met de wreef. Lim-Duan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stekelenburg is nu in balbezit. Mazzini onderschept slim de pass. Mazzini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Balkestein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lim-Duan speelt de bal door. Birkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
baataraa - FC Best 0:9

87e minuut.
Kezman bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal verovert de bal door een tackle van achteren. van Gaal met een sublieme pass. Mazzini rent richting de bal. Mazzini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal geeft een lange en hoge pass. Korkmazcan met een sublieme pass. Jong is nu in balbezit. Jong geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baataraa 75%, FC Best 25%.
baataraa - FC Best 0:9