Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. SUUKIES Tommie Forever
352 Tactiek Fiet
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt van Balen de bal. Mila is nu in balbezit. Cassanego is nu in balbezit. Cassanego geeft een lange en hoge pass. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daudziņš met de inworp. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hofwegen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Hofwegen krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jacobs verovert de bal door een tackle van achteren. Colombini controleert de bal met de borst. Sforza is nu in balbezit. Sforza haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:1

14e minuut.
Daudziņš kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwell de bal. Kwell passt de bal zonder na te denken. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Colombini verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Castaño Gutiérrez passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:2

26e minuut.
Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal zonder na te denken. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
van Hofwegen is nu in balbezit. Sforza onderschept slim de pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:3

33e minuut.
Bakkati rent richting de bal. Pikulec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colombini de bal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:4

37e minuut.
Bakkati geeft een lange en hoge pass. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec passt de bal met de wreef. Cadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 81%, Tommie Forever 19%.
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:4

48e minuut.
Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš speelt de bal door. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Mila speelt de bal door. Cadet geeft een lange en hoge pass. Jerković kopt de bal weg. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel. Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal met de wreef. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Colombini geeft de bal voor. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš speelt de bal door. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel. Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Castaño Gutiérrez neemt de hoekschop. Oostrom heeft problemen om de bal te vangen. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Valckx speelt de bal door. Cadet kopt de bal weg. Castaño Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:5

67e minuut.
Castaño Gutiérrez onderschept slim de pass. Castaño Gutiérrez geeft de bal voor. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bosselaar passt de bal zonder na te denken. Sforza rent richting de bal. Sforza speelt de bal door. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sforza passt de bal zonder na te denken. Kwell heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs rent richting de bal. Kwell onderschept slim de pass. Kwell schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Pikulec geeft een hoge lob. Castaño Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Kwell heeft problemen om de bal te vangen. Kwell draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 77%, Tommie Forever 23%.
F.C. SUUKIES - Tommie Forever 0:6