Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever F.C. SUUKIES
Fiet Tactiek 352
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 17.5
outstanding Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Pikulec rent richting de bal. Pikulec speelt de bal door. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pikulec heeft problemen om de bal te vangen. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Jerković probeert naar een medespeler te passen. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 1:0

10e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza onderschept slim de pass. Sforza passt de bal in één keer door. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 2:0

14e minuut.
Jerković is nu in balbezit. van Kesteren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jerković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sforza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oostrom heeft problemen om de bal te vangen. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell passt de bal zonder na te denken. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kesteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Kesteren speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castaño Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jerković kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oostrom bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell met een sublieme pass. Klungelig pakt Jerković de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kwell rent richting de bal. Kwell passt de bal in één keer door. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colombini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Castaño Gutiérrez neemt de hoekschop. Klungelig pakt van Kesteren de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castaño Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valckx trapt de bal weg van het doel. Sforza kopt de bal weg. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 3:0

26e minuut.
van Zwieten probeert de bal aan de voet te houden. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jerković geeft een hoge lob. Jacobs onderschept slim de pass. Daudziņš kopt de bal weg. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 4:0

35e minuut.
van Hofwegen passt de bal in één keer door. Oostrom is nu in balbezit. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell draait met de bal, schiet en ... Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 5:0

38e minuut.
Colombini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castaño Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerković is nu in balbezit. Jerković geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castaño Gutiérrez neemt de hoekschop. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 6:0

43e minuut.
Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Kesteren met een sublieme pass. Sforza rent richting de bal. Sforza haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 7:0

44e minuut.
Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković onderschept slim de pass. Jerković passt de bal zonder na te denken. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 20%, F.C. SUUKIES 80%.
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 7:0

49e minuut.
Sforza geeft de bal voor. Valckx met een sublieme pass. Daudziņš kopt de bal weg. Sforza rent richting de bal. Sforza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pikulec met de inworp. Daar is Castaño Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Kwell heeft problemen om de bal te vangen. Kwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sforza passt de bal met de wreef. Pikulec rent richting de bal. Pikulec passt de bal met de wreef. Mila geeft de bal voor. Jerković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 8:0

55e minuut.
Sforza geeft een hoge lob. Daar is Oostrom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 9:0

58e minuut.
Bakkati rent richting de bal. Sforza onderschept slim de pass. Sforza passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ... Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Steenvoorden is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño Gutiérrez passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 10:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valckx trapt de bal weg van het doel. Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 11:0

66e minuut.
Colombini kopt de bal weg. Daar is Bosselaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell speelt de bal door. Jerković rent richting de bal. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sforza probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 12:0

69e minuut.
Sforza onderschept slim de pass. Sforza speelt de bal door. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 13:0

73e minuut.
Bakkati verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkati speelt de bal door. Cadet geeft een lange en hoge pass. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 14:0

79e minuut.
Valckx trapt de bal weg van het doel. Pikulec met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Pikulec rent richting de bal. Pikulec geeft de bal voor. Daudziņš speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 15:0

88e minuut.
Steenvoorden geeft de bal voor. Mila kopt de bal weg. Sforza speelt de bal door. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 10%, F.C. SUUKIES 90%.
Tommie Forever - F.C. SUUKIES 16:0