Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Street FC NietGoed
Normal Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 37
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 42.3
waardeloos Schieten solide
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio passt de bal in één keer door. Paşcalău met een sublieme pass. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sandala kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Koppers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Koppers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koppers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paşcalău raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczęśniak komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:1

4e minuut.
Losapio speelt de bal door. Mussard met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak geeft een lange en hoge pass. Laamers heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veldmate speelt de bal door. Sandala met een sublieme pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mussard is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Laamers rent richting de bal. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău schiet op doel. Veldmate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dieren maakt een afschuwelijke overtreding. van Dieren krijgt een gele kaart. Paşcalău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paşcalău neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
de Rooij speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leier met de inworp. Losapio is nu in balbezit. Losapio geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak geeft een hoge lob. Laamers heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussard rent richting de bal. Mussard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Veldmate trapt de bal weg van het doel. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala met een sublieme pass. Mussard rent richting de bal. Mussard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:2

19e minuut.
Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. van Dieren is nu in balbezit. Paşcalău onderschept slim de pass. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard rent richting de bal. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:3

24e minuut.
Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Mussard is nu in balbezit. Mussard schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Rooij de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:4

26e minuut.
de Rooij geeft een hoge lob. van Deinsen is nu in balbezit. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak geeft de bal voor. Mussard maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

30e minuut.
Sandala geeft een hoge lob. Losapio rent richting de bal. Losapio geeft een hoge lob. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kamppuri kopt de bal weg. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft een hoge lob. Mussard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:5

34e minuut.
Hoogstede probeert de bal aan de voet te houden. Losapio rent richting de bal. Losapio speelt de bal door. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka probeert naar een medespeler te passen. Losapio heeft problemen om de bal te vangen. Losapio geeft een lange en hoge pass. Paşcalău springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio rent richting de bal. Losapio geeft de bal voor. Daar is Paşcalău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Veldmate bokst de bal weg.

42e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft een lange en hoge pass. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 85%, FC NietGoed 15%.
FC Street - FC NietGoed 0:6

47e minuut.
La Ling rent richting de bal. Mussard verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:7

49e minuut.
Sandala geeft de bal voor. de Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sandala geeft de bal voor. Klungelig pakt de Rooij de bal. Mussard is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:8

64e minuut.
Kamppuri kopt de bal weg. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Mussard rent richting de bal. Mussard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Leier probeert naar een medespeler te passen. Losapio geeft de bal voor. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:9

67e minuut.
Roy passt de bal met de wreef. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala geeft een lange en hoge pass. Daar is de Rooij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak speelt de bal door. Mussard rent richting de bal. Mussard haalt uit met een fantastische trap. Paşcalău probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:10

71e minuut.
Szczęśniak geeft een lange en hoge pass. Losapio kopt de bal weg. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sandala met een sublieme pass. Mussard heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Ling. La Ling krijgt een gele kaart. Mussard raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandala met een snel genomen vrije trap. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - FC NietGoed 0:11

80e minuut.
La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandala onderschept slim de pass. Sandala passt de bal zonder na te denken. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Glinka probeert naar een medespeler te passen. Laamers heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard rent richting de bal. Mussard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Boer bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio verovert de bal door een tackle van achteren. Losapio geeft een lange en hoge pass. Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 89%, FC NietGoed 11%.
FC Street - FC NietGoed 0:11