Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millwall baataraa
dvd Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 18.5
zeer goed Schieten waardeloos
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
de Goey heeft problemen om de bal te vangen. Ailin onderschept slim de pass. Ailin speelt de bal door. Audeichyk rent richting de bal. Audeichyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Bronger de bal. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski passt de bal zonder na te denken. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 1:0

12e minuut.
Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk passt de bal met de wreef. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 2:0

13e minuut.
Perger kopt de bal weg. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Okorski rent richting de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ağatürk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 3:0

18e minuut.
Ağatürk speelt de bal door. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel. Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 4:0

19e minuut.
Audeichyk geeft een lange en hoge pass. Balkestein kopt de bal weg. Stekelenburg heeft problemen om de bal te vangen. Okorski rent richting de bal. Okorski schiet op doel. Troupée kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 5:0

24e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Okorski probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 6:0

30e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski passt de bal met de wreef. Okorski heeft problemen om de bal te vangen. Okorski draait met de bal, schiet en ... Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 7:0

31e minuut.
Audeichyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger met een sublieme pass. Beketov rent richting de bal. Beketov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perger kopt de bal weg. Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 8:0

36e minuut.
Troupée met een harde bal richting middenveld. Waterreus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gołembiewski de bal onder controle te krijgen. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 9:0

38e minuut.
Okorski passt de bal met de wreef. Audeichyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Audeichyk met een sublieme pass. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Audeichyk passt de bal met de wreef. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 10:0

42e minuut.
Audeichyk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stekelenburg de bal onder controle te krijgen. Montagnani met een sublieme pass. Ağatürk heeft problemen om de bal te vangen. Ağatürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 11:0

44e minuut.
Okorski rent richting de bal. Okorski passt de bal in één keer door. Bronger rent richting de bal. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pérez Riverol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 27%, baataraa 73%.
Millwall - baataraa 11:0

47e minuut.
Gołembiewski probeert de bal met de borst te controleren. Bronger is nu in balbezit. Gołembiewski maakt een afschuwelijke overtreding. Gołembiewski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Lim-Duan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beketov onderschept slim de pass. Beketov geeft een lange en hoge pass. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Riverol zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Okorski rent richting de bal. Okorski geeft de bal voor. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Pot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Beketov passt de bal zonder na te denken. Pérez Riverol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Riverol passt de bal zonder na te denken. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk geeft de bal voor. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gołembiewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 12:0

59e minuut.
Beketov kopt de bal weg. Pérez Riverol is nu in balbezit. Pérez Riverol probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Perger speelt de bal door. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Okorski de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ... Troupée verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Okorski geeft een lange en hoge pass. Balkestein heeft problemen om de bal te vangen. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 13:0

69e minuut.
Beketov kopt de bal weg. Audeichyk is nu in balbezit. Audeichyk met een sublieme pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 14:0

74e minuut.
Beketov speelt de bal door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski passt de bal in één keer door. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 15:0

76e minuut.
Stekelenburg met een snelle inworp. Audeichyk rent richting de bal. Audeichyk passt de bal zonder na te denken. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Rejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Audeichyk met een sublieme pass. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Troupée probeert naar een medespeler te passen. Audeichyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Perger de bal. Perger geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Perger geeft de bal voor. Balkestein is nu in balbezit. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Troupée probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 16:0

82e minuut.
Pot rent richting de bal. Gołembiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Troupée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 17:0

84e minuut.
Lim-Duan passt de bal in één keer door. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski speelt de bal door. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Özkemal probeert naar een medespeler te passen. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk met een sublieme pass. Okorski is nu in balbezit. Okorski haalt uit met een fantastische trap. Troupée bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 18:0

88e minuut.
Pérez Riverol heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Riverol geeft een hoge lob. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Troupée probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 19:0

90e minuut.
Audeichyk speelt de bal door. Ağatürk met een sublieme pass. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Okorski de bal. Okorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Balkestein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger passt de bal zonder na te denken. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millwall - baataraa 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millwall 17%, baataraa 83%.
Millwall - baataraa 20:0