Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NietGoed F.C. SUUKIES
5-3-2 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
36 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 17.9
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Mussard passt de bal in één keer door. Koruc probeert de bal met de borst te controleren. Koruc geeft de bal voor. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Colombini geeft een lange en hoge pass. Steenvoorden kopt de bal weg. Glinka speelt de bal door. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
van Zwieten passt de bal in één keer door. Bakkati is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczęśniak. Szczęśniak krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jacobs rent richting de bal. Jacobs geeft de bal voor. Inworp. Leier met een snelle inworp. Losapio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 1:0

12e minuut.
Bajin geeft een hoge lob. Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mussard is nu in balbezit. Paşcalău is nu in balbezit. Mussard is nu in balbezit. Mussard haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 2:0

18e minuut.
Glinka verovert de bal door een tackle van achteren. Glinka met een sublieme pass. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mussard de bal. Mussard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bajin geeft de bal voor. van Hofwegen probeert de bal aan de voet te houden. Mussard kopt de bal weg. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Paşcalău is nu in balbezit. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Bajin is nu in balbezit. Bajin geeft een lange en hoge pass. Paşcalău kopt de bal weg. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Valckx met een sublieme pass. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak geeft een hoge lob. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mussard met een sublieme pass. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio speelt de bal door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Oostrom rent richting de bal. Losapio verovert de bal door een tackle van achteren. Losapio passt de bal zonder na te denken. Mussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard schiet op doel. Valckx bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 3:0

45e minuut.
Losapio rent richting de bal. Losapio passt de bal zonder na te denken. Mussard rent richting de bal. Mussard schiet op doel. Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NietGoed 25%, F.C. SUUKIES 75%.
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 3:0

47e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Bajin kopt de bal weg. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard rent richting de bal. Mussard schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Szczęśniak passt de bal met de wreef. Mussard heeft problemen om de bal te vangen. Mussard geeft de bal voor. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Mussard geeft een hoge lob. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Glinka geeft een hoge lob. Mussard kan de bal niet met de borst controleren. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 4:0

59e minuut.
Barbaro geeft een lange en hoge pass. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Daar is Mussard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mussard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 5:0

60e minuut.
Kamppuri met een snelle inworp. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden rent richting de bal. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Valckx trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bajin de bal. Bajin passt de bal met de wreef. Szczęśniak speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bajin met een sublieme pass. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ... Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Bajin probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal in één keer door. Mussard is nu in balbezit. Mussard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin passt de bal zonder na te denken. Losapio met een sublieme pass. Mussard is nu in balbezit. Mussard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 6:0

76e minuut.
Bosselaar passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Mussard rent richting de bal. Mussard haalt uit met een fantastische trap. Valckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Koruc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koruc geeft een lange en hoge pass. Mussard controleert de bal met de borst. Mussard draait met de bal, schiet en ... Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 7:0

86e minuut.
Colombini onderschept slim de pass. Colombini geeft de bal voor. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Bajin de bal. Bajin met een sublieme pass. Mussard is nu in balbezit. Mussard haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NietGoed 18%, F.C. SUUKIES 82%.
FC NietGoed - F.C. SUUKIES 8:0