Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. SUUKIES FC NietGoed
352 Tactiek 5-3-2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Koutsos passt de bal met de wreef. Colombini is nu in balbezit. Paşcalău verovert de bal door een tackle van achteren. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:1

6e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak met een sublieme pass. Koutsos rent richting de bal. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos is nu in balbezit. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:2

13e minuut.
van Balen rent richting de bal. Losapio verovert de bal door een tackle van achteren. Losapio met een sublieme pass. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Valckx bokst de bal weg.

14e minuut.
Bajin geeft een lange en hoge pass. Daar is van Kesteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ... Valckx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:3

17e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin passt de bal in één keer door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos rent richting de bal. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Koutsos draait met de bal, schiet en ... van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău draait met de bal, schiet en ... Valckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:4

24e minuut.
Kamppuri is nu in balbezit. Kamppuri met een sublieme pass. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Koutsos heeft problemen om de bal te vangen. Koutsos schiet op doel. Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koutsos rent richting de bal. Koutsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kamppuri geeft een hoge lob. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău onderschept slim de pass. Paşcalău schiet op doel. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:5

30e minuut.
Paşcalău passt de bal zonder na te denken. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos schiet op doel. Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valckx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:6

32e minuut.
Bajin kopt de bal weg. van Kesteren heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden rent richting de bal. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak geeft een hoge lob. Valckx bokst de bal weg. Valckx speelt de bal door. Bajin geeft de bal voor. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:7

35e minuut.
Colombini geeft een hoge lob. Daar is Losapio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paşcalău springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:8

38e minuut.
Bajin probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak passt de bal in één keer door. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati speelt de bal door. Losapio met een sublieme pass. Paşcalău is nu in balbezit. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:9

42e minuut.
Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajin speelt de bal door. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos schiet op doel. Colombini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 78%, FC NietGoed 22%.
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:10

47e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paşcalău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bajin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:11

53e minuut.
Jacobs geeft de bal voor. Steenvoorden heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak rent richting de bal. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Valckx trapt de bal weg van het doel. Bajin is nu in balbezit. Bajin passt de bal met de wreef. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio draait met de bal, schiet en ... Valckx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:12

57e minuut.
Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak geeft de bal voor. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:13

69e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Bajin verovert de bal door een tackle van achteren. Bajin passt de bal in één keer door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău schiet op doel. Valckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bajin heeft problemen om de bal te vangen. Bajin speelt de bal door. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:14

82e minuut.
Bosselaar probeert naar een medespeler te passen. Bajin geeft de bal voor. Koutsos is nu in balbezit. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:15

86e minuut.
Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak probeert naar een medespeler te passen. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:16

87e minuut.
van Balen met een sublieme pass. van Hofwegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. SUUKIES 83%, FC NietGoed 17%.
F.C. SUUKIES - FC NietGoed 0:16