Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tommie Forever FC Street
Fiet Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 16
uitmuntend Schieten waardeloos
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Castaño Gutiérrez de bal. Castaño Gutiérrez geeft de bal voor. Klungelig pakt La Ling de bal. Kwell rent richting de bal. Kwell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is La Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel. Veldmate bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 1:0

7e minuut.
Cadet kopt de bal weg. Sforza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Ling. La Ling krijgt een gele kaart. Sforza raakt geblesseerd tijdens het duel. Sforza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jerković maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Laamers verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castaño Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwell springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 2:0

11e minuut.
Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš passt de bal met de wreef. Pikulec speelt de bal door. Kwell rent richting de bal. Kwell geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 3:0

16e minuut.
Daar is Kwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Dieren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza onderschept slim de pass. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veldmate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 4:0

19e minuut.
Doeltrap. Veldmate met een harde bal richting middenveld. Cassanego kopt de bal weg. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 5:0

24e minuut.
Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza is nu in balbezit. Sforza speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kwell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veldmate bokst de bal weg.

24e minuut.
Roy rent richting de bal. Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković passt de bal in één keer door. Sforza rent richting de bal. Sforza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 6:0

28e minuut.
Cassanego passt de bal met de wreef. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez is nu in balbezit. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jerković rent richting de bal. Jerković geeft de bal voor. Daar is La Ling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza rent richting de bal. Sforza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daudziņš met een sublieme pass. Kwell rent richting de bal. Boer is nu in balbezit. Kwell onderschept slim de pass. Kwell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 7:0

37e minuut.
Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković passt de bal met de wreef. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pikulec met een sublieme pass. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez passt de bal met de wreef. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cassanego met de inworp. Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš geeft een lange en hoge pass. Heerkes heeft problemen om de bal te vangen. Jerković is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castaño Gutiérrez zal de hoekschop nemen. La Ling heeft problemen om de bal te vangen. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 17%, FC Street 83%.
Tommie Forever - FC Street 8:0

48e minuut.
Pikulec speelt de bal door. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez met een sublieme pass. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Veldmate trapt de bal weg van het doel. Pikulec kopt de bal weg. Klungelig pakt Heerkes de bal. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Cadet verovert de bal door een tackle van achteren. Cadet geeft de bal voor. de Rooij is nu in balbezit. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Castaño Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Daudziņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš geeft een lange en hoge pass. Castaño Gutiérrez geeft een hoge lob. Kwell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 9:0

60e minuut.
Laamers speelt de bal door. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec geeft de bal voor. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 10:0

65e minuut.
Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. La Ling is nu in balbezit. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel. Veldmate bokst de bal weg.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heerkes trapt de bal weg van het doel. Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Jerković is nu in balbezit. Jerković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sforza rent richting de bal. Sforza passt de bal met de wreef. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 11:0

70e minuut.
Cassanego probeert naar een medespeler te passen. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Jerković kopt de bal weg. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sforza speelt de bal door. Jerković rent richting de bal. Kwell is nu in balbezit. Kwell schiet op doel. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 12:0

84e minuut.
Sforza passt de bal zonder na te denken. de Rooij geeft een lange en hoge pass. Pikulec geeft een hoge lob. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daudziņš rent richting de bal. Daudziņš geeft een hoge lob. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Heerkes onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castaño Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hoogstede rent richting de bal. Mila onderschept slim de pass. Mila geeft een hoge lob. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tommie Forever - FC Street 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tommie Forever 17%, FC Street 83%.
Tommie Forever - FC Street 13:0