Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Street Tommie Forever
Normal Tactiek Fiet
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 48.5
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Kwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sforza is nu in balbezit. Sforza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Heerkes de bal onder controle te krijgen. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:1

3e minuut.
Cassanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanego speelt de bal door. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ... Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:2

5e minuut.
Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza onderschept slim de pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Castaño Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jerković kopt de bal weg. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pikulec geeft een hoge lob. Kwell kopt de bal weg. van Dieren heeft problemen om de bal te vangen. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Heerkes onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:3

24e minuut.
Heerkes probeert naar een medespeler te passen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković passt de bal zonder na te denken. Kwell is nu in balbezit. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pikulec kopt de bal weg. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez geeft de bal voor. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:4

26e minuut.
Jerković verovert de bal door een tackle van achteren. Jerković speelt de bal door. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza rent richting de bal. Sforza haalt uit met een fantastische trap. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
van Dieren is nu in balbezit. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza passt de bal met de wreef. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:5

37e minuut.
Pikulec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwell de bal onder controle te krijgen. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Veldmate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:6

37e minuut.
La Ling is nu in balbezit. Sforza verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell schiet op doel. Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:7

40e minuut.
Sforza probeert naar een medespeler te passen. Daudziņš probeert naar een medespeler te passen. Kwell is nu in balbezit. Kwell draait met de bal, schiet en ... de Rooij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mila verovert de bal door een tackle van achteren. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea geeft een lange en hoge pass. Jerković is nu in balbezit. Jerković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 88%, Tommie Forever 12%.
FC Street - Tommie Forever 0:7

46e minuut.
Sforza passt de bal in één keer door. Boer is nu in balbezit. Kwell verovert de bal door een tackle van achteren. Kwell draait met de bal, schiet en ... Veldmate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:8

49e minuut.
Cassanego verovert de bal door een tackle van achteren. Cassanego passt de bal met de wreef. Daudziņš is nu in balbezit. Daudziņš geeft de bal voor. Jerković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Daudziņš met de inworp. Kwell geeft de bal voor. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:9

57e minuut.
La Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Daudziņš verovert de bal door een tackle van achteren. Daudziņš geeft de bal voor. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Jerković rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
de Rooij geeft een lange en hoge pass. Cassanego kopt de bal weg. Kwell rent richting de bal. Kwell schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Rooij de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castaño Gutiérrez neemt de hoekschop. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel. Veldmate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:10

61e minuut.
Pikulec geeft een hoge lob. Heerkes kopt de bal weg. Castaño Gutiérrez rent richting de bal. Castaño Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cassanego rent richting de bal. La Ling rent richting de bal. Cassanego verovert de bal door een tackle van achteren. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Manea verovert de bal door een tackle van achteren. Manea geeft een hoge lob. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. Kwell rent richting de bal. Kwell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Veldmate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Castaño Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković geeft een lange en hoge pass. Kwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:11

76e minuut.
Veldmate met een harde bal richting middenveld. Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Jerković is nu in balbezit. Sforza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sforza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pikulec met de inworp. Castaño Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Pikulec geeft een hoge lob. Kwell krijgt zijn hoofd ertegen. Veldmate bokst de bal weg. de Rooij heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerković is nu in balbezit. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Street - Tommie Forever 0:12

81e minuut.
Sforza onderschept slim de pass. van Dieren verovert de bal door een tackle van achteren. van Dieren passt de bal in één keer door. Daar is Kwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Heerkes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castaño Gutiérrez met de inworp. Cassanego is nu in balbezit. Cassanego geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Veldmate trapt de bal weg. Castaño Gutiérrez kopt de bal weg. Jerković rent richting de bal. Jerković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Street 85%, Tommie Forever 15%.
FC Street - Tommie Forever 0:12