Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:54
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: 68ers coloseum
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8761
SC Prague 68ers SK Baťa Zlín
cobrachain Tactiek Morava
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 8
66.3 gemiddelde waardering 73.3
very good Schieten formidable
excellent Passen incredible
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Mariona passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Osmatescu de bal. Osmatescu speelt de bal door. Panković heeft problemen om de bal te vangen. Panković schiet op doel. Drvota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Joković passt de bal in één keer door. Broź probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon draait met de bal, schiet en ... Drvota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Prague 68ers - SK Baťa Zlín 0:1

20e minuut.
Vitásek kopt de bal weg. Námořník rent richting de bal. Námořník passt de bal in één keer door. Bajza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajza draait met de bal, schiet en ... Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Osmatescu speelt de bal door. Klungelig pakt Formocei de bal. Vitásek is nu in balbezit. Formocei verovert de bal door een tackle van achteren. Formocei schiet op doel. Drvota bokst de bal weg.

26e minuut.
Gallas verovert de bal door een tackle van achteren. Gallas geeft een hoge lob. Palinek probeert de bal aan de voet te houden. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mariona met een sublieme pass. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra passt de bal in één keer door. Bezvajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvajec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fernet geeft een hoge lob. Bajza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallas begaat een overtreding. Gallas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Joković rent richting de bal. Joković passt de bal met de wreef. Broź rent richting de bal. Broź geeft een lange en hoge pass. Formocei krijgt zijn hoofd ertegen. Drvota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Prague 68ers 62%, SK Baťa Zlín 38%.
SC Prague 68ers - SK Baťa Zlín 0:1

52e minuut.
Ceccon is nu in balbezit. Formocei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernet. Fernet krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Osmatescu passt de bal zonder na te denken. Formocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Formocei geeft de bal voor. Broź geeft een lange en hoge pass. Formocei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mariona controleert de bal met de borst. Padevít is nu in balbezit. Mariona begaat een overtreding. Padevít raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Padevít kan niet meer verder spelen. Kabanec komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Palinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź onderschept slim de pass. Broź speelt de bal door. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvajec rent richting de bal. Mariona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Prague 68ers 67%, SK Baťa Zlín 33%.
SC Prague 68ers - SK Baťa Zlín 0:1