Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:58
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: SHARP ARENA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41737
Sharp Boys Haleny SC Prague 68ers
DA Tactiek cobrachain
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
70.2 gemiddelde waardering 60.8
incredible Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Szczerba is nu in balbezit. Szczerba speelt de bal door. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 1:0

7e minuut.
Pełka passt de bal zonder na te denken. Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal met de wreef. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Drvota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Verba passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft een lange en hoge pass. Vierklau springt en kopt de bal. Drvota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Szczerba de bal. Szczerba passt de bal in één keer door. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szczerba de bal. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pitvořil verovert de bal door een tackle van achteren. Pitvořil passt de bal in één keer door. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft de bal voor. Vierklau maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Turek geeft de bal voor. Ramos kopt de bal weg. Kasař controleert de bal met de borst. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau draait met de bal, schiet en ... Drvota bokst de bal weg. Fernet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maďar komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Padevít met een sublieme pass. Verba speelt de bal door. Pitvořil probeert naar een medespeler te passen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 3:0

32e minuut.
Pełka geeft een lange en hoge pass. Szczerba kopt de bal weg. Daar is Maďar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau draait met de bal, schiet en ... Drvota bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Vierklau rent richting de bal. Vierklau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 4:0

35e minuut.
Ramos speelt de bal door. Sladil is nu in balbezit. Sladil geeft de bal voor. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. Drvota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met een snelle inworp. Pitvořil geeft een hoge lob. Szczerba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 5:0

37e minuut.
Vydra passt de bal met de wreef. Padevít is nu in balbezit. Padevít met een sublieme pass. Bezvajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezvajec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Pełka onderschept slim de pass. Pełka geeft de bal voor. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau draait met de bal, schiet en ... Drvota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 6:0

43e minuut.
Palinek met een sublieme pass. Szczerba controleert de bal met de borst. Kasař is nu in balbezit. Szczerba onderschept slim de pass. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Drvota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos geeft een hoge lob. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Drvota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 38%, SC Prague 68ers 62%.
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 7:0

50e minuut.
Verba speelt de bal door. Vyskočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau onderschept slim de pass. Vierklau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Maďar heeft problemen om de bal te vangen. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vierklau de bal. Vierklau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 8:0

58e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Drvota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 9:0

59e minuut.
Pitvořil verovert de bal door een tackle van achteren. Pitvořil geeft een lange en hoge pass. Szczerba kopt de bal weg. Vierklau rent richting de bal. Vierklau draait met de bal, schiet en ... Drvota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ramos met een snelle inworp. Pitvořil geeft een lange en hoge pass. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. Drvota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 10:0

65e minuut.
Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil geeft een hoge lob. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Drvota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 11:0

66e minuut.
Foldyna komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vyskočil kopt de bal weg. Regojević rent richting de bal. Regojević geeft een lange en hoge pass. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. Drvota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kasař probeert naar een medespeler te passen. Kabanec rent richting de bal. Kabanec geeft een hoge lob. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vydra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos met een sublieme pass. Pitvořil met een sublieme pass. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Sladil geeft een hoge lob. Jackowski met een sublieme pass. Foldyna met een sublieme pass. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pełka geeft de bal voor. Kasař kopt de bal weg. Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Palinek is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Turek met de inworp. Maďar rent richting de bal. Vierklau onderschept slim de pass. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. Drvota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Foldyna neemt de hoekschop. Vierklau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierklau haalt uit met een fantastische trap. Drvota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 40%, SC Prague 68ers 60%.
Sharp Boys Haleny - SC Prague 68ers 12:0