Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Coalmine Tigers Dobratice
dobrá Tactiek pepe
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 73.5
goed Schieten formidabel
solide Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Günkan met een sublieme pass. Adrian onderschept slim de pass. Olivares geeft de bal voor. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Günkan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavina. Günkan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pallek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Plandowski heeft problemen om de bal te vangen. Paşcalău is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra draait met de bal, schiet en ... Jabłko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stachyra kopt de bal weg. Plandowski probeert de bal aan de voet te houden. Pallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallas draait met de bal, schiet en ... Jabłko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - Tigers Dobratice 0:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güzeller met een snelle inworp. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares geeft de bal voor. Pallas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jabłko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Olivares passt de bal in één keer door. Günkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Günkan passt de bal in één keer door. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Günkan geeft de bal voor. Pallas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Plandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Paşcalău heeft problemen om de bal te vangen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal in één keer door. Pallas is nu in balbezit. Pallas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fedor kopt de bal weg. Kavina is nu in balbezit. Kavina geeft een hoge lob. Loffredo krijgt zijn hoofd ertegen. Prat heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Adrian is nu in balbezit. Stachyra onderschept slim de pass. Šácha is nu in balbezit. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel. Jabłko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coalmine 63%, Tigers Dobratice 37%.
FC Coalmine - Tigers Dobratice 0:1

47e minuut.
Kavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavina passt de bal in één keer door. Fedor speelt de bal door. Loffredo is nu in balbezit. Loffredo schiet op doel. Moldoveanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pallas passt de bal zonder na te denken. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal in één keer door. Pallas is nu in balbezit. Pallas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - Tigers Dobratice 0:2

56e minuut.
Günkan is nu in balbezit. Inworp. Günkan met een snelle inworp. Olivares rent richting de bal. Olivares geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kavina passt de bal in één keer door. Fedor rent richting de bal. Fedor passt de bal zonder na te denken. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo draait met de bal, schiet en ... Moldoveanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Güzeller is nu in balbezit. Güzeller passt de bal zonder na te denken. Pallas rent richting de bal. Pallas schiet op doel. Jabłko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - Tigers Dobratice 0:3

82e minuut.
Günkan probeert de bal aan de voet te houden. Kavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavina geeft een lange en hoge pass. Loffredo krijgt zijn hoofd ertegen. Moldoveanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Coalmine - Tigers Dobratice 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Coalmine 61%, Tigers Dobratice 39%.
FC Coalmine - Tigers Dobratice 1:3