Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Prague SK Detmarky
FT1 Tactiek juni
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 72.6
good Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Gdoule met een sublieme pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft een hoge lob. Bani krijgt zijn hoofd ertegen. Deško werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:1

6e minuut.
Gdoule met een sublieme pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Limonada is nu in balbezit. Limonada schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:2

14e minuut.
Leray neemt vlug de vrije trap. Bani kopt de bal weg. Limonada is nu in balbezit. Limonada haalt uit met een fantastische trap. Deško maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Stelea geeft een lange en hoge pass. Limonada maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Fuentes de bal. Gdoule geeft een lange en hoge pass. Limonada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:3

31e minuut.
Chiculiţă kopt de bal weg. Limonada probeert de bal met de borst te controleren. Limonada speelt de bal door. Bani is nu in balbezit. Bani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:4

35e minuut.
Gdoule passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stelea de bal. Stelea geeft een hoge lob. Limonada is nu in balbezit. Limonada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:5

35e minuut.
Stelea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kovkop komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Limonada passt de bal met de wreef. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Godart de bal onder controle te krijgen. Deško probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 68%, SK Detmarky 32%.
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:5

46e minuut.
Bjeković komt het veld opgelopen. Abacı komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kluc rent richting de bal. Espinel rent richting de bal. Bonovas onderschept slim de pass. Kluc verovert de bal door een tackle van achteren. Kluc haalt uit met een fantastische trap. Mateja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Daar is Limonada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limonada draait met de bal, schiet en ... Canido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deško maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:6

75e minuut.
Maršál passt de bal in één keer door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă speelt de bal door. Limonada is nu in balbezit. Limonada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chiculiţă passt de bal in één keer door. Limonada rent richting de bal. Godart rent richting de bal. Limonada onderschept slim de pass. Limonada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:7

82e minuut.
Canido rent richting de bal. Limonada onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godart. Godart krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Bani probeert de bal aan de voet te houden. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Tuomi heeft problemen om de bal te vangen. Bani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:8

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abacı stond buitenspel. Leray maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salles is nu in balbezit. Limonada onderschept slim de pass. Limonada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Prague 73%, SK Detmarky 27%.
Arsenal Prague - SK Detmarky 0:9