Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sezimovo Ústí FK Černá Pole
okop Tactiek FKČP8
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
68.4 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen formidable


7e minuut.
Kadlčík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lokaj met de inworp. Prchlý is nu in balbezit. Prchlý geeft de bal voor. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vopat is nu in balbezit. Vopat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 1:0

9e minuut.
Bělohoubek speelt de bal door. Drahoš is nu in balbezit. Drahoš geeft een lange en hoge pass. Glinka krijgt zijn hoofd ertegen. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 2:0

11e minuut.
Żyłka geeft een lange en hoge pass. Fibich probeert naar een medespeler te passen. Drahoš rent richting de bal. Drahoš geeft een hoge lob. Glinka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Materna probeert de bal met de borst te controleren. Vopat rent richting de bal. Glinka rent richting de bal. Glinka haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 3:0

29e minuut.
Frolda neemt vlug de vrije trap. Drahoš rent richting de bal. Drahoš geeft de bal voor. Glinka springt en kopt de bal. Mielcarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frolda kopt de bal weg. Lokaj probeert de bal aan de voet te houden. Hrach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hrach krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Hranatý kopt de bal weg. Kordík rent richting de bal. Šrejma verovert de bal door een tackle van achteren. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 3:1

41e minuut.
Prchlý speelt de bal door. Klungelig pakt Bělohoubek de bal. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Drahoš geeft de bal voor. Glinka maakt een snoekduik en kopt de bal. Mielcarski bokst de bal weg.

43e minuut.
Hranatý kopt de bal weg. Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek speelt de bal door. Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 31%, FK Černá Pole 69%.
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 4:1

48e minuut.
Bělohoubek met een sublieme pass. Drahoš rent richting de bal. Drahoš geeft een hoge lob. Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Żyłka onderschept slim de pass. Żyłka geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Šrejma is nu in balbezit. Šrejma schiet op doel. Drobek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Glinka kopt de bal weg. Vopat rent richting de bal. Materna verovert de bal door een tackle van achteren. Lokaj is nu in balbezit. Lokaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bělohoubek passt de bal in één keer door. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat speelt de bal door. Glinka is nu in balbezit. Glinka haalt uit met een fantastische trap. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Prchlý passt de bal met de wreef. Drahoš is nu in balbezit. Drahoš met een sublieme pass. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bochenek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prchlý met een snelle inworp. Lokaj geeft een hoge lob. Glinka rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kobliha kopt de bal weg. Frolda geeft de bal voor. Materna kan de bal niet met de borst controleren. Vopat is nu in balbezit. Vopat schiet op doel. Mielcarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Drahoš rent richting de bal. Drahoš geeft een lange en hoge pass. Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Drahoš passt de bal met de wreef. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Prchlý met een sublieme pass. Lokaj rent richting de bal. Lokaj draait met de bal, schiet en ... Mielcarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mielcarski speelt de bal door. Prchlý kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadlčík de bal. Vopat bereikt de bal nog maar net als eerste. Vopat schiet op doel. Mielcarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Prokůpek probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Drahoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahoš geeft een hoge lob. Glinka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sezimovo Ústí 30%, FK Černá Pole 70%.
FK Sezimovo Ústí - FK Černá Pole 4:1