Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Boskovice Sarovy FC1
JUVE Tactiek NAiS
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Melabianakis kan de bal niet met de borst controleren. Bacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchi speelt de bal door. Buncol is nu in balbezit. Buncol draait met de bal, schiet en ... Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Niculescu passt de bal in één keer door. Chomakhidze is nu in balbezit. Chomakhidze passt de bal in één keer door. Pasikowski geeft de bal voor. Buncol maakt een snoekduik en kopt de bal. Rybicki bokst de bal weg.

14e minuut.
Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski passt de bal met de wreef. Buncol is nu in balbezit. Buncol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Sarovy FC1 0:1

19e minuut.
Spinaci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buncol de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kress. Kress krijgt een gele kaart. Buncol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Amitrano probeert naar een medespeler te passen. Buncol rent richting de bal. Buncol passt de bal in één keer door. Chomakhidze is nu in balbezit. Chomakhidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol schiet op doel. Fauri probeert de bal aan de voet te houden. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski geeft de bal voor. Amitrano kopt de bal weg. Buncol rent richting de bal. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bacchi speelt de bal door. Amitrano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monsalve. Amitrano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bacchi komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Sarovy FC1 0:2

41e minuut.
Chomakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Amitrano rent richting de bal. Amitrano passt de bal zonder na te denken. Buncol rent richting de bal. Buncol draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Křivák kopt de bal weg. Vidzemnieks is nu in balbezit. Jingjing is nu in balbezit. Jingjing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Sarovy FC1 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Boskovice 59%, Sarovy FC1 41%.
SKS Boskovice - Sarovy FC1 1:2

50e minuut.
Daar is Křivák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křivák geeft de bal voor. Spinaci speelt de bal door. Buncol is nu in balbezit. Buncol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Monsalve passt de bal met de wreef. Křivák is nu in balbezit. Křivák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vidzemnieks de bal. Vidzemnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buncol de bal. Buncol geeft een lange en hoge pass. Amitrano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Sarovy FC1 1:3

62e minuut.
Amitrano heeft problemen om de bal te vangen. Bacchi rent richting de bal. Bacchi passt de bal zonder na te denken. Chomakhidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Chomakhidze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Monsalve geeft de bal voor. Amitrano is nu in balbezit. Amitrano speelt de bal door. Buncol is nu in balbezit. Buncol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Buncol rent richting de bal. Fauri rent richting de bal. Buncol onderschept slim de pass. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Rybicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Sarovy FC1 1:4

76e minuut.
Chomakhidze passt de bal in één keer door. Daar is Buncol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buncol speelt de bal door. Amitrano is nu in balbezit. Amitrano haalt uit met een fantastische trap. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Amitrano passt de bal in één keer door. Chomakhidze rent richting de bal. Chomakhidze speelt de bal door. Amitrano is nu in balbezit. Amitrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Elorza controleert de bal met de borst. Pasikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejkowski. Pasikowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pasikowski kan niet meer verder spelen.

86e minuut.
Křivák kopt de bal weg. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Daniel geeft een hoge lob. Amitrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amitrano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Boskovice 63%, Sarovy FC1 37%.
SKS Boskovice - Sarovy FC1 1:4