Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Arena fox hole
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 18170
RC Slavia Nosorožci SKS Boskovice
candyflip Tactiek JUVE
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
31 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 45.4
outstanding Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen average


4e minuut.
Příman passt de bal in één keer door. Kúbek rent richting de bal. Kúbek geeft een lange en hoge pass. Příman is nu in balbezit. Příman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Flusek passt de bal met de wreef. Blahák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blahák passt de bal in één keer door. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zima geeft een lange en hoge pass. Blahák heeft problemen om de bal te vangen. Blahák met een sublieme pass. Daar is Příman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Příman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tryba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kúbek de bal. Kúbek met een sublieme pass. Příman rent richting de bal. Příman draait met de bal, schiet en ... Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Blahák met een snelle inworp. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba speelt de bal door. Kúbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kúbek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Flusek speelt de bal door. Jingjing is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kracík. Kracík krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rejkowski rent richting de bal. Brejša onderschept slim de pass. Brejša geeft een hoge lob. Příman rent richting de bal. Příman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kracík verovert de bal door een tackle van achteren. Kracík speelt de bal door. Blahák met een sublieme pass. Klungelig pakt Příman de bal. Příman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blahák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Příman heeft problemen om de bal te vangen. Příman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 1:0

29e minuut.
Kúbek passt de bal zonder na te denken. Brejša bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejša passt de bal met de wreef. Tryba is nu in balbezit. Tryba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Křivák rent richting de bal. Křivák speelt de bal door. Melabianakis probeert naar een medespeler te passen. Vidzemnieks rent richting de bal. Vidzemnieks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kracík passt de bal met de wreef. Blahák is nu in balbezit. Blahák passt de bal met de wreef. Příman rent richting de bal. Příman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 2:0

35e minuut.
Kúbek is nu in balbezit. Kúbek geeft de bal voor. Fauri heeft problemen om de bal te vangen. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman draait met de bal, schiet en ... Rybicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tryba is nu in balbezit. Melabianakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tryba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Příman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 3:0

40e minuut.
Kúbek speelt de bal door. Blahák met een sublieme pass. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman schiet op doel. Rybicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 4:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Monsalve de bal onder controle te krijgen. Melabianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba onderschept slim de pass. Tryba controleert de bal met de borst. Tryba haalt uit met een fantastische trap. Rybicki bokst de bal weg. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 5:0

43e minuut.
Rejkowski rent richting de bal. Příman verovert de bal door een tackle van achteren. Stoklásek rent richting de bal. Příman onderschept slim de pass. Příman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Slavia Nosorožci 43%, SKS Boskovice 57%.
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 5:0

48e minuut.
Sakala onderschept slim de pass. Kracík probeert naar een medespeler te passen. Kúbek speelt de bal door. Příman is nu in balbezit. Příman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tryba rent richting de bal. Tryba schiet op doel. Rybicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 6:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kress met de inworp. Kracík probeert naar een medespeler te passen. Příman bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kúbek geeft een lange en hoge pass. Příman rent richting de bal. Monsalve legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Příman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Příman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 7:0

64e minuut.
Kúbek is nu in balbezit. Kúbek geeft de bal voor. Blahák is nu in balbezit. Blahák geeft een lange en hoge pass. Tryba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Příman met een sublieme pass. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba haalt uit met een fantastische trap. Rybicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 8:0

74e minuut.
Jingjing probeert naar een medespeler te passen. Melabianakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tryba probeert naar een medespeler te passen. Blahák rent richting de bal. Blahák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sakala onderschept slim de pass. Sakala met een sublieme pass. Brejša speelt de bal door. Klungelig pakt Tryba de bal. Tryba schiet op doel. Rybicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kúbek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Příman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Příman haalt uit met een fantastische trap. Rybicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 9:0

81e minuut.
Kracík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kracík passt de bal zonder na te denken. Kúbek is nu in balbezit. Kúbek geeft een hoge lob. Příman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kracík verovert de bal door een tackle van achteren. Kracík passt de bal met de wreef. Kúbek met een sublieme pass. Tryba is nu in balbezit. Tryba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Slavia Nosorožci 39%, SKS Boskovice 61%.
RC Slavia Nosorožci - SKS Boskovice 9:0