Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Boskovice Salvajes
JUVE Tactiek G8
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 54
goed Schieten formidabel
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Krnąbrny rent richting de bal. Marlia verovert de bal door een tackle van achteren. Marlia passt de bal zonder na te denken. Amatori rent richting de bal. Amatori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 0:1

5e minuut.
Fauri rent richting de bal. Fauri passt de bal met de wreef. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. Rybicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 0:2

6e minuut.
Amatori verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoklásek. Amatori raakt geblesseerd tijdens het duel. Đình Luân zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dieste springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Amatori rent richting de bal. Amatori speelt de bal door. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. Rybicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 0:3

14e minuut.
Frisone geeft een lange en hoge pass. Monsalve heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve met een sublieme pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Křivák kopt de bal weg. Klungelig pakt Birsöz de bal. Birsöz met een sublieme pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Amatori maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Liolios onderschept slim de pass. Liolios passt de bal zonder na te denken. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 0:4

22e minuut.
Melabianakis is nu in balbezit. Liolios onderschept slim de pass. Liolios passt de bal met de wreef. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Krnąbrny controleert de bal met de borst. Frisone geeft de bal voor. Dieste kopt de bal weg. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori schiet op doel. Rybicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amatori rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stoklásek probeert naar een medespeler te passen. Jingjing bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingjing passt de bal in één keer door. Krnąbrny rent richting de bal. Krnąbrny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:4

43e minuut.
Kress bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Luân verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Luân met een sublieme pass. Dieste is nu in balbezit. Dieste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Boskovice 56%, Salvajes 44%.
SKS Boskovice - Salvajes 1:5

48e minuut.
Agăfiţei kopt de bal weg. Mataić rent richting de bal. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios rent richting de bal. Liolios draait met de bal, schiet en ... Rybicki bokst de bal weg.

48e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Křivák kopt de bal weg. Krnąbrny is nu in balbezit. Frisone onderschept slim de pass. Frisone geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori passt de bal in één keer door. Liolios met een sublieme pass. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Melabianakis met een sublieme pass. Křivák rent richting de bal. Mataić maakt een afschuwelijke overtreding. Mataić krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Frisone verovert de bal door een tackle van achteren. Frisone geeft een lange en hoge pass. Dieste kopt de bal weg. Klungelig pakt Amatori de bal. Amatori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stoklásek passt de bal met de wreef. Agăfiţei rent richting de bal. Jingjing begaat een overtreding. Jingjing krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mataić met een sublieme pass. Amatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Amatori passt de bal in één keer door. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:6

66e minuut.
Liolios passt de bal met de wreef. Amatori is nu in balbezit. Kress met een sublieme pass. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:7

69e minuut.
Amatori is nu in balbezit. Liolios bereikt de bal nog maar net als eerste. Liolios geeft een hoge lob. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:8

71e minuut.
Mataić is nu in balbezit. Mataić passt de bal met de wreef. Dieste is nu in balbezit. Dieste haalt uit met een fantastische trap. Rybicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Amatori heeft problemen om de bal te vangen. Dieste rent richting de bal. Dieste draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Boskovice - Salvajes 1:9

88e minuut.
Kress speelt de bal door. Mataić speelt de bal door. Birsöz speelt de bal door. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Đình Luân neemt de hoekschop. Liolios is nu in balbezit. Dieste is nu in balbezit. Dieste schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Boskovice 62%, Salvajes 38%.
SKS Boskovice - Salvajes 1:9