Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dědická lavina 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad
kupředu Tactiek LaBamba 532
68% Balbezit 32%
15% Spel op eigen helft 85%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 28.3
outstanding Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Řemen passt de bal zonder na te denken. Melíšek is nu in balbezit. Melíšek met een sublieme pass. Výtaha rent richting de bal. Výtaha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Melíšek met de inworp. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal geeft een lange en hoge pass. Výtaha maakt een snoekduik en kopt de bal. Křička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Půda kopt de bal weg. Školák bereikt de bal nog maar net als eerste. Melíšek rent richting de bal. Melíšek geeft een lange en hoge pass. Křička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 1:0

8e minuut.
Bartoň rent richting de bal. Daar is Bartoň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartoň geeft een hoge lob. Máčala rent richting de bal. Máčala haalt uit met een fantastische trap. Křička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Baďora geeft een hoge lob. Daar is Melíšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melíšek probeert naar een medespeler te passen. Bakeš rent richting de bal. Bakeš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Posečkal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posečkal speelt de bal door. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala rent richting de bal. Máčala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Křička trapt de bal weg van het doel. Dismas kopt de bal weg. Posečkal speelt de bal door. Výtaha is nu in balbezit. Výtaha schiet op doel. Křička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bartoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoň probeert naar een medespeler te passen. Bakeš is nu in balbezit. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala draait met de bal, schiet en ... Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakeš speelt de bal door. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala draait met de bal, schiet en ... Křička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 2:0

21e minuut.
Máčala geeft een hoge lob. Baďora probeert de bal aan de voet te houden. Bulvon kopt de bal weg. Posečkal heeft problemen om de bal te vangen. Posečkal haalt uit met een fantastische trap. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bakeš is nu in balbezit. Bakeš draait met de bal, schiet en ... Baďora probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bartoň geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Výtaha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 3:0

30e minuut.
Daar is Staňo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakeš rent richting de bal. Bakeš speelt de bal door. Máčala rent richting de bal. Máčala schiet op doel. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pěnták rent richting de bal. Máčala onderschept slim de pass. Máčala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 4:0

32e minuut.
Bakeš passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Staňo de bal onder controle te krijgen. Baďora rent richting de bal. Máčala onderschept slim de pass. Máčala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Výtaha de bal. Výtaha schiet op doel. Křička probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 5:0

37e minuut.
Staňo speelt de bal door. Bartoň probeert naar een medespeler te passen. Bulvon is nu in balbezit. Máčala verovert de bal door een tackle van achteren. Máčala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Posečkal is nu in balbezit. Posečkal passt de bal in één keer door. Výtaha heeft problemen om de bal te vangen. Bakeš is nu in balbezit. Bakeš schiet op doel. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 15%, 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 85%.
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 5:0

50e minuut.
Melíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Melíšek probeert naar een medespeler te passen. Trýska rent richting de bal. Posečkal verovert de bal door een tackle van achteren. Posečkal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Melíšek passt de bal zonder na te denken. Posečkal rent richting de bal. Posečkal passt de bal in één keer door. Výtaha is nu in balbezit. Výtaha draait met de bal, schiet en ... Křička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Máčala rent richting de bal. Máčala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 6:0

53e minuut.
Bulvon onderschept slim de pass. Bulvon met een sublieme pass. Baďora is nu in balbezit. Staňo onderschept slim de pass. Staňo schiet op doel. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Posečkal speelt de bal door. Melíšek is nu in balbezit. Melíšek passt de bal zonder na te denken. Výtaha rent richting de bal. Výtaha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 7:0

57e minuut.
Melíšek rent richting de bal. Melíšek geeft de bal voor. Bartoň probeert naar een medespeler te passen. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Bartoň neemt de hoekschop. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal geeft een lange en hoge pass. Bakeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakeš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Půda heeft problemen om de bal te vangen. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Dismas passt de bal in één keer door. Posečkal is nu in balbezit. Posečkal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Výtaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Výtaha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Máčala is nu in balbezit. Máčala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 8:0

70e minuut.
Bartoň speelt de bal door. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Máčala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máčala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Staňo heeft problemen om de bal te vangen. Staňo geeft de bal voor. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha verovert de bal door een tackle van achteren. Výtaha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 9:0

73e minuut.
Půda heeft problemen om de bal te vangen. Posečkal is nu in balbezit. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha draait met de bal, schiet en ... Křička probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 10:0

75e minuut.
Půda trapt de bal weg van het doel. Staňo kopt de bal weg. Máčala is nu in balbezit. Máčala schiet op doel. Křička probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 11:0

79e minuut.
Baďora kopt de bal weg. Daar is Jurion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staňo bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala is nu in balbezit. Máčala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Křička speelt de bal door. Bartoň kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bakeš de bal onder controle te krijgen. Máčala bereikt de bal nog maar net als eerste. Máčala schiet op doel. Křička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pěnták geeft een hoge lob. Inworp. Bartoň zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Máčala controleert de bal met de borst. Máčala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

86e minuut.
Klungelig pakt Staňo de bal. Panenka probeert naar een medespeler te passen. Bartoň rent richting de bal. Staňo is nu in balbezit. Staňo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Křička werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bakeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dědická lavina 16%, 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 84%.
Dědická lavina - 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 12:0