Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19261
JZD Horní Lhota Raging Kestrels
V2 Tactiek MID1
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 28.6
very good Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen good


7e minuut.
Matocha passt de bal met de wreef. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal zonder na te denken. Fredborg geeft een hoge lob. Hrabě probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski speelt de bal door. Graeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Graeve draait met de bal, schiet en ... Hrabě probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 1:0

19e minuut.
Lijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lijewski geeft de bal voor. Tostowski kopt de bal weg. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Mendrinos rent richting de bal. Mendrinos probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Ying rent richting de bal. Hwan-Ying geeft een lange en hoge pass. Daar is Lijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 2:0

25e minuut.
Ryser rent richting de bal. Ryser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gąsiewski met de inworp. Graeve geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Graeve passt de bal zonder na te denken. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski geeft een hoge lob. Hwan-Ying is nu in balbezit. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 38%, Raging Kestrels 62%.
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 2:0

54e minuut.
Hwan-Ying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tatara is nu in balbezit. Fredborg onderschept slim de pass. Fredborg geeft de bal voor. Graeve springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 3:0

57e minuut.
Bečejac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bierwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierwitz geeft een hoge lob. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap. Pawlica bokst de bal weg.

76e minuut.
Mendrinos kopt de bal weg. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski passt de bal met de wreef. Graeve rent richting de bal. Graeve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Hrabě met een harde bal richting middenveld. Fredborg kopt de bal weg. Daar is Hwan-Ying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Ying schiet op doel. Hrabě kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 4:0

78e minuut.
Tostowski is nu in balbezit. Tostowski geeft een lange en hoge pass. Hrabě probeert wanhopig de bal te grijpen. Graeve rent richting de bal. Graeve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 5:0

80e minuut.
Pyzioł geeft de bal voor. Daar is Lijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hwan-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Ying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 32%, Raging Kestrels 68%.
JZD Horní Lhota - Raging Kestrels 6:0