Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:58
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Šemík Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7076
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad AC Strom
LaBamba 532 Tactiek 541L
28% Balbezit 72%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
27.9 gemiddelde waardering 53.7
unsatisfactory Schieten solid
weak Passen very good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Rogge bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora is nu in balbezit. Rogge onderschept slim de pass. Rogge schiet op doel. Křička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:1

11e minuut.
Tikal geeft de bal voor. Inworp. Demian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzebicki geeft de bal voor. Rogge maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:2

23e minuut.
Bulvon rent richting de bal. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki speelt de bal door. Rogge rent richting de bal. Rogge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak probeert naar een medespeler te passen. Rogge is nu in balbezit. Rogge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 68%, AC Strom 32%.
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:3

46e minuut.
Benizi komt het veld opgelopen. Gedik komt het veld opgelopen. Özgümüş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Özgümüş passt de bal met de wreef. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski passt de bal zonder na te denken. Trzebicki geeft een lange en hoge pass. Gedik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kossakowski passt de bal in één keer door. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak geeft een hoge lob. Gedik is nu in balbezit. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gedik rent richting de bal. Půda probeert naar een medespeler te passen. Trýska rent richting de bal. Benizi onderschept slim de pass. Benizi draait met de bal, schiet en ... Křička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki draait met de bal, schiet en ... Pěnták probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap. Křička bokst de bal weg. Benizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benizi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Achim probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak speelt de bal door. Gedik rent richting de bal. Gedik haalt uit met een fantastische trap. Křička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gedik passt de bal zonder na te denken. Kossakowski probeert naar een medespeler te passen. Benizi is nu in balbezit. Benizi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benizi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:4

85e minuut.
Rezoagli speelt de bal door. Kossakowski kopt de bal weg. Benizi is nu in balbezit. Benizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:5

89e minuut.
Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski geeft een lange en hoge pass. Benizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benizi schiet op doel. Křička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Vozíčkáři Vyšehrad 72%, AC Strom 28%.
1. FC Vozíčkáři Vyšehrad - AC Strom 0:6