Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Samsung Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28698
1.FC Hrachovina SK Kyje 046
pokus Tactiek N1
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Marot geeft een hoge lob. Horna kopt de bal weg. Drbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsiras verovert de bal door een tackle van achteren. Kotsiras haalt uit met een fantastische trap. Straume bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Hrachovina - SK Kyje 046 1:0

21e minuut.
Hácha passt de bal zonder na te denken. Pouzar rent richting de bal. Pouzar passt de bal in één keer door. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Marot is nu in balbezit. Marot geeft een hoge lob. Sobota heeft problemen om de bal te vangen. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Běhal is nu in balbezit. Běhal passt de bal zonder na te denken. Hácha speelt de bal door. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy haalt uit met een fantastische trap. Carp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Fortuna heeft problemen om de bal te vangen. Kotsiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosset probeert naar een medespeler te passen. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Breda rent richting de bal. Maritimo verovert de bal door een tackle van achteren. Běhal onderschept slim de pass. Běhal geeft de bal voor. Andrássy maakt een snoekduik en kopt de bal. Carp bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Govan bereikt de bal nog maar net als eerste. Govan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pache de bal. Andrássy is nu in balbezit. Andrássy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Hrachovina - SK Kyje 046 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 53%, SK Kyje 046 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Hrachovina - SK Kyje 046 1:1

46e minuut.
Hácha heeft problemen om de bal te vangen. Hácha passt de bal in één keer door. Běhal is nu in balbezit. Běhal geeft de bal voor. Breda springt en kopt de bal. Carp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Klungelig pakt Maritimo de bal. Běhal is nu in balbezit. Běhal probeert naar een medespeler te passen. Pouzar rent richting de bal. Pouzar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Hrachovina 64%, SK Kyje 046 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Hrachovina - SK Kyje 046 1:1