Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:47
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: Meadow road
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30851
Kuřim FC points
4-3-1-2 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
42 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Janosch met de inworp. Słomianka speelt de bal door. De Battista probeert naar een medespeler te passen. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 1:0

8e minuut.
Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Martir is nu in balbezit. Martir passt de bal met de wreef. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Golde onderschept slim de pass. Golde geeft de bal voor. Fremel is nu in balbezit. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Reizer kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Reizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garreau rent richting de bal. Garreau geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Casellas met een harde bal richting middenveld. Gerrard kopt de bal weg. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Öğüt kopt de bal weg. De Battista rent richting de bal. Modan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Modan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Modan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Gerrard geeft een lange en hoge pass. Serallegri met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Trada de bal onder controle te krijgen. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 2:0

22e minuut.
Inworp. Trada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schiavone is nu in balbezit. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Fremel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Barmby geeft een lange en hoge pass. Daar is De Battista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Battista met een sublieme pass. Martir is nu in balbezit. Martir draait met de bal, schiet en ... van Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Battista is nu in balbezit. De Battista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 3:0

25e minuut.
Janosch passt de bal in één keer door. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir probeert naar een medespeler te passen. De Battista rent richting de bal. De Battista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Bommel met een harde bal richting middenveld. Gerrard kopt de bal weg. Martir is nu in balbezit. Martir schiet op doel. van Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gerrard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martir maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Serallegri geeft een hoge lob. Inworp. Janosch met de inworp. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Martir rent richting de bal. Serallegri onderschept slim de pass. De Battista is nu in balbezit. De Battista schiet op doel. van Bommel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 4:0

30e minuut.
Schiavone geeft de bal voor. Scheubeck geeft de bal voor. Martir kopt de bal weg. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 5:0

32e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Usmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schiavone is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schiavone zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scheubeck heeft problemen om de bal te vangen. Garreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel is nu in balbezit. Fremel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Öğüt met een harde bal richting middenveld. De Battista is nu in balbezit. De Battista speelt de bal door. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gerrard is nu in balbezit. Gerrard draait met de bal, schiet en ... van Bommel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 6:0

35e minuut.
Usmi verovert de bal door een tackle van achteren. Usmi passt de bal zonder na te denken. Barmby geeft de bal voor. Martir is nu in balbezit. Martir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Bommel met een harde bal richting middenveld. Janosch kopt de bal weg. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kenchoshvili is nu in balbezit. Kenchoshvili geeft de bal voor. Garreau rent richting de bal. Garreau draait met de bal, schiet en ... Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 6:1

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Casellas trapt de bal weg. De Battista kopt de bal weg. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 7:1

42e minuut.
Janosch passt de bal met de wreef. Martir rent richting de bal. Daar is Martir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serallegri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 8:1

44e minuut.
Kenchoshvili verovert de bal door een tackle van achteren. Kenchoshvili passt de bal met de wreef. Garreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel rent richting de bal. Fremel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fremel is nu in balbezit. Casellas probeert naar een medespeler te passen. Gerrard kopt de bal weg. Martir rent richting de bal. Martir schiet op doel. van Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 39%, points 61%.
Kuřim FC - points 9:1

47e minuut.
Garreau rent richting de bal. Scheubeck onderschept slim de pass. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fremel haalt uit met een fantastische trap. Casellas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 9:2

48e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. De Battista is nu in balbezit. Martir is nu in balbezit. De Battista bereikt de bal nog maar net als eerste. De Battista haalt uit met een fantastische trap. van Bommel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gerrard rent richting de bal. Gerrard met een sublieme pass. Martir heeft problemen om de bal te vangen. Martir draait met de bal, schiet en ... van Bommel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 10:2

54e minuut.
Garreau kopt de bal weg. Daar is Usmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usmi met een sublieme pass. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gerrard geeft de bal voor. De Battista controleert de bal met de borst. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir draait met de bal, schiet en ... van Bommel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Schiavone kan de bal niet met de borst controleren. Usmi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoàng Quân. Hoàng Quân krijgt een gele kaart. Usmi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

59e minuut.
van Bommel met een harde bal richting middenveld. Janosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martir de bal. Martir schiet op doel. van Bommel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Fremel kan de bal niet met de borst controleren. Öğüt probeert naar een medespeler te passen. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 11:2

62e minuut.
Martir met een sublieme pass. De Battista is nu in balbezit. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir haalt uit met een fantastische trap. van Bommel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 12:2

64e minuut.
Garreau is nu in balbezit. Scheubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Scheubeck met een sublieme pass. De Battista rent richting de bal. De Battista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gerrard rent richting de bal. Gerrard passt de bal in één keer door. De Battista is nu in balbezit. De Battista schiet op doel. van Bommel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuřim FC - points 13:2

68e minuut.
Reizer is nu in balbezit. Scheubeck verovert de bal door een tackle van achteren. Scheubeck passt de bal zonder na te denken. Martir bereikt de bal nog maar net als eerste. Martir schiet op doel. van Bommel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Martir met een sublieme pass. De Battista heeft problemen om de bal te vangen. Kenchoshvili rent richting de bal. De Battista onderschept slim de pass. De Battista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuřim FC 16%, points 84%.
Kuřim FC - points 13:2