Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United FC Zahrob
karamba Tactiek Y
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43.9
formidable Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Šenovský rent richting de bal. Mokrý onderschept slim de pass. Guthe verovert de bal door een tackle van achteren. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 1:0

7e minuut.
Daar is Oancea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oancea passt de bal zonder na te denken. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mokrý de bal onder controle te krijgen. Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 2:0

11e minuut.
Stela passt de bal met de wreef. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský geeft een lange en hoge pass. Guthe rent richting de bal. Guthe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Havelka met een sublieme pass. Klungelig pakt Oancea de bal. Oancea passt de bal in één keer door. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bojčev kopt de bal weg. Solarz rent richting de bal. Solarz passt de bal in één keer door. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský passt de bal met de wreef. Gdaniec bokst de bal weg.

24e minuut.
Mokrý kopt de bal weg. Průša heeft problemen om de bal te vangen. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 3:0

26e minuut.
Birlic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drápek met de inworp. Libíček is nu in balbezit. Libíček geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápek met een snelle inworp. Tajchman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajchman geeft een lange en hoge pass. Redes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 41%, FC Zahrob 59%.
Eleven United - FC Zahrob 3:0

47e minuut.
Drápek met een snelle inworp. Oancea geeft de bal voor. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 4:0

53e minuut.
Guthe rent richting de bal. Daar is Guthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guthe speelt de bal door. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 5:0

54e minuut.
Drápek passt de bal met de wreef. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buldra zijn tegenspeler op de grond. Buldra is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Humpolec raakt geblesseerd tijdens het duel. Oancea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guthe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 6:0

60e minuut.
Solarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Guthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oancea met een sublieme pass. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Gdaniec speelt de bal door. Oancea kopt de bal weg. Stela speelt de bal door. Humpolec rent richting de bal. Humpolec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský met een sublieme pass. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ... Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 7:0

73e minuut.
Guthe onderschept slim de pass. Průša is nu in balbezit. Průša passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guthe de bal. Guthe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sabău onderschept slim de pass. Sabău geeft een hoge lob. Mokrý bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea onderschept slim de pass. Oancea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Daar is Průša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šenovský rent richting de bal. Šenovský schiet op doel. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC Zahrob 8:0

81e minuut.
Libíček speelt de bal door. Havelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Havelka geeft een lange en hoge pass. Jícha rent richting de bal. Jícha haalt uit met een fantastische trap. Redes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 35%, FC Zahrob 65%.
Eleven United - FC Zahrob 8:0