Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston Punat FC-Anonymous
442 Dia Tactiek Max
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Mattalia met een sublieme pass. Quintana Fernández kopt de bal weg. Zmartwiony met een sublieme pass. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez haalt uit met een fantastische trap. Mattalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - FC-Anonymous 1:0

11e minuut.
Sulikowski onderschept slim de pass. Sulikowski passt de bal zonder na te denken. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - FC-Anonymous 2:0

15e minuut.
Earl probeert naar een medespeler te passen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răcaru krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zmartwiony speelt de bal door. Galdino Andrade rent richting de bal. Galdino Andrade passt de bal met de wreef. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Liberti heeft problemen om de bal te vangen. Diéguez verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade geeft een hoge lob. Dozza krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Antimo heeft problemen om de bal te vangen. Quintana Fernández speelt de bal door. Dozza speelt de bal door. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Car geeft een hoge lob. Fane rent richting de bal. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Strugarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Filantropol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngọc Danh komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lukáts komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 40%, FC-Anonymous 60%.
Aston Punat - FC-Anonymous 2:0

51e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru passt de bal met de wreef. Zmartwiony geeft een hoge lob. Mattalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - FC-Anonymous 3:0

53e minuut.
Earl geeft een lange en hoge pass. Matouch geeft een hoge lob. Lukáts kopt de bal weg. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Andrearczyk geeft een lange en hoge pass. Selezeanu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Matouch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dozza kopt de bal weg. Lukáts rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Earl geeft een lange en hoge pass. Sulikowski is nu in balbezit. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh draait met de bal, schiet en ... Strugarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - FC-Anonymous 3:1

59e minuut.
Andrearczyk geeft een hoge lob. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sulikowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sulikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Selezeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Earl met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hinc de bal. Ngọc Danh rent richting de bal. Ngọc Danh draait met de bal, schiet en ... Strugarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aston Punat - FC-Anonymous 3:2

63e minuut.
Nana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fane krijgt een gele kaart. Selezeanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngọc Danh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ngọc Danh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Danh draait met de bal, schiet en ... Strugarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Galdino Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru met een sublieme pass. Martinčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza onderschept slim de pass. Dozza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fane geeft een lange en hoge pass. Liberti heeft problemen om de bal te vangen. Dozza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dozza krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Earl kopt de bal weg. Quintana Fernández is nu in balbezit. Ngọc Danh onderschept slim de pass. Ngọc Danh draait met de bal, schiet en ... Strugarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aston Punat - FC-Anonymous 3:3

70e minuut.
Klungelig pakt Dozza de bal. Dozza passt de bal met de wreef. Reyna rent richting de bal. Lukáts onderschept slim de pass. Lukáts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Quintana Fernández speelt de bal door. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal met de wreef. Lukáts heeft problemen om de bal te vangen. Lukáts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston Punat 48%, FC-Anonymous 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aston Punat - FC-Anonymous 3:3