Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yorkshire FC Casíno Vápenná
moje Tactiek mio
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Venhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Venhauer speelt de bal door. Mikšík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikšík geeft de bal voor. Pavel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Mazzone probeert de bal met de borst te controleren. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík speelt de bal door. Pavel rent richting de bal. Pavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pavel rent richting de bal. Faltejsek is nu in balbezit. Faltejsek speelt de bal door. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Venhauer kopt de bal weg. Əmirli met een sublieme pass. Pavel is nu in balbezit. Pavel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mazzone speelt de bal door. Mikšík heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski schiet op doel. Opelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikšík is nu in balbezit. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Juklíček geeft een hoge lob. Duvnjak is nu in balbezit. Duvnjak draait met de bal, schiet en ... Opelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Paganel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wojnarowski de bal. Wojnarowski met een sublieme pass. Carl controleert de bal met de borst. Carl geeft een hoge lob. Opelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Klungelig pakt Vrána de bal. Stroe is nu in balbezit. Stroe passt de bal in één keer door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikšík heeft problemen om de bal te vangen. Carl rent richting de bal. Opelka bokst de bal weg.

42e minuut.
De Boeck is nu in balbezit. De Boeck geeft de bal voor. Bonzet kopt de bal weg. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yorkshire 44%, FC Casíno Vápenná 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc yorkshire - FC Casíno Vápenná 0:0

52e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Venhauer is nu in balbezit. Zdražil bereikt de bal nog maar net als eerste. Venhauer is nu in balbezit. Venhauer probeert naar een medespeler te passen. Mazzone rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Juklíček stond buitenspel. Štamberg komt het veld opgelopen. Trkal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stroe kopt de bal weg. Bonzet rent richting de bal. Duvnjak verovert de bal door een tackle van achteren. Duvnjak schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Brejcha komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Zdražil passt de bal zonder na te denken. Stroe rent richting de bal. Stroe geeft de bal voor. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yorkshire - FC Casíno Vápenná 1:0

90e minuut.
Brejcha geeft een hoge lob. Inworp. Carl met de inworp. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yorkshire 55%, FC Casíno Vápenná 45%.
fc yorkshire - FC Casíno Vápenná 1:0