Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:56
  • Competitiewedstrijd: Liga III.10 [del]
  • Stadion: OMYA arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20988
FC Casíno Vápenná fc yorkshire
mio Tactiek moje
40% Balbezit 60%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
44.6 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
adequate Passen adequate
outstanding Verdedigen adequate


14e minuut.
Mazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek verovert de bal door een tackle van achteren. Faltejsek passt de bal in één keer door. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Juklíček onderschept slim de pass. Juklíček geeft een lange en hoge pass. Dolenský kopt de bal weg. Pavel rent richting de bal. Pavel schiet op doel. Gamer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Faltejsek rent richting de bal. Paganel verovert de bal door een tackle van achteren. Paganel geeft een hoge lob. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Faltejsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzone speelt de bal door. Bonzet speelt de bal door. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tihanyi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stroe rent richting de bal. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mazzone heeft problemen om de bal te vangen. Mazzone speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 0:1

34e minuut.
Pavel probeert naar een medespeler te passen. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Gamer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 0:2

40e minuut.
Pavel onderschept slim de pass. Pavel passt de bal in één keer door. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli schiet op doel. Gamer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:2

43e minuut.
Bonzet met een harde bal richting middenveld. Zdražil kopt de bal weg. Ungerman rent richting de bal. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Tihanyi de bal. Əmirli is nu in balbezit. Dolenský rent richting de bal. Əmirli rent richting de bal. Əmirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 47%, fc yorkshire 53%.
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:2

51e minuut.
Klungelig pakt Stroe de bal. Stroe speelt de bal door. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak haalt uit met een fantastische trap. Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:3

52e minuut.
Vrána probeert naar een medespeler te passen. De Boeck met een sublieme pass. Carl bereikt de bal nog maar net als eerste. Carl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Venhauer geeft een hoge lob. Gamer met een sublieme pass. Duvnjak kopt de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak draait met de bal, schiet en ... Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:4

57e minuut.
Zdražil speelt de bal door. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe speelt de bal door. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Trkal komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen. De Boeck met een snelle inworp. Stroe rent richting de bal. Stroe geeft de bal voor. Wojnarowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paganel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paganel met een snel genomen vrije trap. Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Stroe schiet op doel. Opelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De Boeck passt de bal zonder na te denken. Mazzone rent richting de bal. Mazzone met een sublieme pass. Carl is nu in balbezit. Carl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brejcha komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trkal met een snelle inworp. Zdražil met een sublieme pass. Carl is nu in balbezit. Carl haalt uit met een fantastische trap. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mańkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Carl de bal. Carl probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:5

82e minuut.
Carl bereikt de bal nog maar net als eerste. Carl passt de bal in één keer door. Ungerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Carl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carl speelt de bal door. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 55%, fc yorkshire 45%.
FC Casíno Vápenná - fc yorkshire 1:6