Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok Eleven United
moje-D2 Tactiek karamba
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 47.2
good Schieten formidable
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Sabău geeft een hoge lob. Daar is Sabolovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabolovič probeert naar een medespeler te passen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Talčík passt de bal met de wreef. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič geeft een hoge lob. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Eleven United 1:0

11e minuut.
Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz verovert de bal door een tackle van achteren. Solarz geeft een lange en hoge pass. Humpolec rent richting de bal. Humpolec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Eleven United 1:1

12e minuut.
Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz geeft een hoge lob. Guthe kopt de bal weg. Humpolec rent richting de bal. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stela kopt de bal weg. Oancea geeft de bal voor. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe rent richting de bal. Guthe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tomeš kopt de bal weg. Talčík geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Redes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Svatopluk probeert naar een medespeler te passen. Talčík is nu in balbezit. Šenovský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šenovský krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Svatopluk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stela rent richting de bal. Talčík begaat een overtreding. Talčík krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Talčík rent richting de bal. Talčík speelt de bal door. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Redes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Eleven United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 46%, Eleven United 54%.
FC Rok - Eleven United 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Pazgřivec de bal. Tomeš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birlic. Birlic krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Stela geeft de bal voor. Guthe kopt de bal weg. Jelito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Oancea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stela is nu in balbezit. Stela geeft de bal voor. Guthe springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Stela is nu in balbezit. Stela geeft een hoge lob. Mědílek probeert de bal met de borst te controleren. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - Eleven United 2:2

60e minuut.
Daar is Pazgřivec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec passt de bal in één keer door. Gaher is nu in balbezit. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Oancea passt de bal zonder na te denken. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe draait met de bal, schiet en ... Căpăţână werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Eleven United 2:3

79e minuut.
Guthe rent richting de bal. Šenovský is nu in balbezit. Guthe rent richting de bal. Guthe schiet op doel. Căpăţână werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - Eleven United 2:4

89e minuut.
Gibes neemt vlug de vrije trap. Humpolec controleert de bal met de borst. Humpolec passt de bal zonder na te denken. Daar is Guthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guthe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 51%, Eleven United 49%.
FC Rok - Eleven United 2:4