Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Casíno Vápenná Aston Punat
mio Tactiek 442 Dia
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten good
adequate Passen adequate
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Mikšík onderschept slim de pass. Mikšík geeft een hoge lob. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel haalt uit met een fantastische trap. Strugarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Diéguez rent richting de bal. Bonzet verovert de bal door een tackle van achteren. Čalak onderschept slim de pass. Čalak haalt uit met een fantastische trap. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Diéguez passt de bal met de wreef. Radziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána begaat een overtreding. Radziński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Bonzet is nu in balbezit. Čalak onderschept slim de pass. Čalak passt de bal in één keer door. Diéguez rent richting de bal. Diéguez schiet op doel. Opelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lukáts rent richting de bal. Lukáts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Aston Punat 0:1

31e minuut.
Bonzet probeert naar een medespeler te passen. Faltejsek speelt de bal door. Radziński speelt de bal door. Dolenský rent richting de bal. Dolenský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bonzet onderschept slim de pass. Bonzet geeft de bal voor. Dolenský kopt de bal weg. Faltejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Dolenský is nu in balbezit. Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Juklíček probeert naar een medespeler te passen. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 39%, Aston Punat 61%.
FC Casíno Vápenná - Aston Punat 0:1

49e minuut.
Galdino Andrade is nu in balbezit. Ungerman onderschept slim de pass. Ungerman geeft een hoge lob. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft de bal voor. Lukáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Aston Punat 0:2

54e minuut.
Bonzet geeft de bal voor. Galdino Andrade is nu in balbezit. Mikšík onderschept slim de pass. Mikšík geeft de bal voor. Faltejsek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mikšík met een sublieme pass. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borda rent richting de bal. Borda passt de bal met de wreef. Čalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dolenský stond buitenspel. Trkal komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Faltejsek met een sublieme pass. Štamberg is nu in balbezit. Daar is Štamberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štamberg haalt uit met een fantastische trap. Strugarek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Aston Punat 1:2

69e minuut.
Venhauer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čalak. Venhauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Faltejsek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əmirli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brejcha komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Klungelig pakt Galdino Andrade de bal. Ungerman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lukáts. Lukáts krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Brejcha is nu in balbezit. Brejcha geeft een hoge lob. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Ungerman geeft een hoge lob. Daar is Galdino Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lukáts is nu in balbezit. Lukáts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ungerman speelt de bal door. Štamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fane krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 39%, Aston Punat 61%.
FC Casíno Vápenná - Aston Punat 1:2